Працював в 5 компаніях   15 років 5 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс)

Менеджер із збуту

Vitagro Partner

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 5 місяців

02.2023 - до теперішнього часу

Взаємовигідна комунікація з аграріями й проведення ефективних презентацій. Проведення маркетингових заходів, досліджень з метою вигідного позиціонування брендів компанії (засоби захисту, біопрепарати, мікродобрива, РКД, насіння). Визначення прихованих потреб аграріїв. Вирішення проблемних і форс-мажорних питань у стані культурних рослин безпосередньо в польових умовах. Надання обґрунтованих і аргументованих практичних рекомендацій з метою реалізації рослинами максимального генетичного потенціалу (застосування мікродобрив, біопрепаратів, інсектицидів, фунгіцидів, гербіцидів та ін.).Встановлення психотипів клієнтів для досягнення ефективної співпраці. Збільшення об’ємів реалізації продуктів компанії втричі, порівняно з вихідними даними.

Менеджер із розвитку напрямку мікродобрив

ALFA Smart Agro

АПК (Агропромисловий комплекс)

8 місяців

10.2021 - 06.2022

Аналіз ринку мікродобрив і біопрепаратів, вмісту діючих речовин, вартості продуктів різних виробників.Створення попиту на нові продукти компанії шляхом проведення досліджень у виробничих умовах. Експертний моніторинг стану рослин в полі. Аналіз допущених помилок і розробка рекомендацій щодо технології інтегрованого захисту рослин, їх живлення в системах основного, передпосівного, припосівного, позакореневого застосування добрив.Проведення листкової діагностики рослин у виробничих умовах з наданням вичерпних рекомендацій.Написання звітів про результати впливу продуктів на продуктивність у товарних посівах, виробничих дослідженнях.Безпосереднє проведення навчальних семінарів по продуктам для менеджерів компанії, дистриб'юторів, аграріїв. Надання консультацій.Розробка і написання методичних матеріалів, проведення маркетингових досліджень. Створення презентацій.Збільшення кількості активних клієнтів компанії.

Агроном-дослідник

Науково-виробнича компанія "Квадрат"

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки

03.2018 - 03.2021

Активна комунікація з клієнтами, дистриб’юторами, менеджерами з продажів.Надання консультацій щодо застосування основних добрив, мікроелементів, біостимуляторів, фітогормонів, рідких комплексних добрив, ЗЗР у посівах і насадженнях рослин. Агротехнологічний супровід господарств.Згідно методики дослідної справи закладання й проведення вегетаційних і польових досліджень з метою визначення найефективніших систем стартового та позакореневого живлення, порівняння продуктів різних виробників. Дослідження впливу біостимуляторів і мікроелементів на ріст й розвиток кореневої системи рослин, наростання вегетативної маси, формування елементів їх продуктивності, рівень збереженого врожаю.Написання аргументованих і обґрунтованих звітів щодо виконаної роботи. Результати досліджень увійшли до рекомендацій для застосування у виробництві.Розробка рекомендацій із живлення та захисту рослин за врахування ґрунтово-кліматичних умов, стану посівів і насаджень.Проведення навчань для менеджерів компаній-дистриб'юторів, агрономів господарств.Досвід публічних виступів, участь у семінарах, днях поля, конференціях.Написання статей маркетингового плану. Редагування, написання каталогів, брошур і ін.

Агроном-консультант

ТОВ "Імперія-Агро"

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 1 місяць

07.2016 - 08.2017

Створення попиту на мікродобрива та біостимулятори компанії, мікрогранульовані добрива.Проведення зустрічей та переговорів із клієнтами. Допомога менеджерам компанії в продажах.Участь у семінарах, виставках, днях поля компанії. Організація та проведення навчань менеджерам компанії щодо технологій основного, передпосівного, припосівного, позакореневого живлення рослин, систем інтегрованого захисту культур. Застосування ад’ювантів, як невід’ємної складової інтенсивних технологій.Технологічний супровід клієнтів компанії (агротехніка, система удобрення, система захисту) залежно від особливостей погодних умов року та регіону.Проведення фітосанітарного моніторингу посівів, функціональної діагностики рослин.Написання та редагування статей у спеціалізованих виданнях, редагування інформаційних матеріалів рекламної продукції. Підготовка презентаційних матеріалів, публічні виступи перед аграріями.Закладання й проведення дослідів у господарствах з метою аргументації ефективності дії біостимуляторів і мікроелементів у посівах й насадженнях культур.

Викладач кафедри захисту і карантину рослин

Уманський національний університет садівництва

АПК (Агропромисловий комплекс)

8 років 10 місяців

02.2006 - 12.2014

Навчання студентів інтенсивним технологіям вирощування польових, овочевих, плодових, ягідних культур, захисту їх від шкідників, хвороб і бур'янів.Викладання навчальних дисциплін (інтегрований захист рослин, карантин рослин, фітофармакологія, гербологія, ентомологія).Знання класифікації гербіцидів, фунгіцидів, інсектицидів. (За хімічними групами і класами, принципом дії, способом проникнення та ін.).Закладання і ведення польових дослідів. Обробка результатів, написання статей в профільних виданнях, підготовка звітів (документальні, презентаційні). Підготовка і написання методичних розробок, робочих програм.Складання календарного плану проведення сільськогосподарських робіт залежно від ґрунтово-кліматичних умов регіону, технологічних карт.Організація і проведення виробничої та навчальної практики для студентів. Оцінювання якості сівозмінної площі, контроль своєчасності проведення, виконання та координації робіт із посіву, вирощування, захисту, збирання, зберігання насіння і культур.Визначення видового складу шкідливих організмів у посівах і насадженнях (шкідники, хвороби, бур’яни), підбір засобів хімічного захисту для заходів регуляції їх чисельності.Розробка і застосування систем інтегрованого захисту від шкідників, хвороб і бур'янів у агрофітоценозах польових, овочевих, плодових і ягідних культур за інтенсивних технологій їх вирощування.

Ключова інформація

Визначення пріоритетних завдань, методів і способів із метою просування продуктів на ринку.Вміння переконувати шляхом формування сильних, глибоких і доведених аргументів.Аналіз конкурентних продуктів на ринку, діючих речовин, вартості препаратів, потреб клієнтів.Досвід проведення переговорів, консультування менеджерів і споживачів.Досвід публічних виступів, створення презентацій, формування іміджу компанії.Організація й проведення днів поля, навчань менеджерів компаній дистриб’юторів, виробничників.Знання діючих речовин засобів захисту рослин, біопрепаратів, мікродобрив, ад’ювантів і їх вплив на фізіолого-біохімічні процеси у рослинах. Підбір найбільш ефективних продуктів у технологіях вирощування овочевих, ягідних, плодових, польових культур.Комплексна розробка систем догляду: обробіток ґрунту, удобрення, захист рослин від шкідників, хвороб і бур’янів, позакореневе живлення.Досвід організації та проведення виробничої, науково-дослідної роботи з використанням мікроелементів, біопрепаратів, фітогормонів, засобів захисту рослин у посівах польових і овочевих культур, насадженнях плодових і ягідних рослин. Підготовка рекомендацій щодо застосування препаратів.Практичний досвід вирощування польових та овочевих культур, ягідників, саджанців плодових рослин у першому й другому полі розсадника і в саду, маточників вегетативних і насіннєвих підщеп.Практичне застосування мікродобрив, біостимуляторів, фітогормонів, ад’ювантів, рідких безбаластних комплексних добрив у посівах і насадженнях вище перелічених культур. Робота з рекламаціями та претензіями. Написання статей наукового і маркетингового спрямування, редагування каталогів.Організація та участь у маркетингових заходах компаній.

Навчався в 1 закладі

Уманський державний аграрний університет

Агрономія

Умань, 2022

Додаткова інформація

Наукова діяльність

Освіта.

1. Уманський національний університет садівництва.Науковий ступінь: кандидат сільськогосподарських наук із спеціальності плодівництво (2014 р.).

2. Уманська державна аграрна академія.Повна вища освіта за спеціальністю «Агрономія», кваліфікація магістра з агрономії (диплом з відзнакою), ( 2002р.).

Volodymyr

Продакт-менеджер

Умань

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 13 годин тому