Працював в 9 компаніях   18 років 11 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс), Освіта

Менеджер із збуту

Вітагро Партнер

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 3 місяці

02.2023 - до теперішнього часу

Наявність активної клієнтської бази, дієва комунікація з аграріями й проведення ефективних презентацій. Виконання плану продажів. Проведення маркетингових заходів, досліджень з метою популяризації брендів компанії. Створення всеохоплюче-різносторонньої концепції продуктів компанії. Виявлення прихованих потреб аграріїв. Вирішення проблемних і форс-мажорних питань у стані культурних рослин безпосередньо в польових умовах. Формування стратегічної мети й тактичних методів упровадження технологічних рішень у виробництво. Надання обгрунтованих і аргументованих практичних рекомендацій з метою реалізації рослинами максимального генетичного потенціалу. Встановлення психотипів клієнтів для досягнення ефективної співпраці. Визначення переваг і недоліків різного рівня господарювання, їх аналіз і вплив на економічну ефективність вирощування польових, овочевих, плодово-ягідних культур.

Менеджер із розвитку напрямку мікродобрив

ALFA Smart Agro

АПК (Агропромисловий комплекс)

8 місяців

10.2021 - 06.2022

Всестороння аналітика ринку мікродобрив на основі баз даних. Розширення клієнтської бази господарств. Створення попиту на нові продукти компанії досліджуючи реальний їх вплив на продуктивність рослин шляхом передпосівної обробки насіння, позакореневого живлення. Експертний моніторинг стану рослин в полі. Аналіз допущених помилок і розробка рекомендацій щодо технології інтегрованого захисту рослин, їх живлення в системах основного, передпосівного, припосівного, позакореневого застосування добрив. Проведення листкової діагностики рослин у виробничих умовах з наданням вичерпних рекомендацій. Написання звітів про результати впливу продуктів у товарних посівах, виробничих дослідженнях. Безпосереднє проведення навчальних семінарів по продуктам для менеджерів компанії, дистриб'юторів і аграріїв. Розробка і написання методичних матеріалів, проведення маркетингових досліджень.

Агроном-дослідник

Науково-виробнича компанія "Квадрат"

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки

03.2018 - 03.2021

Наявність клієнтської бази господарств центрального регіону. Виконання плану продажів. Активна комунікація з клієнтами, дистрибуторами, менеджерами з продажів. Надання консультацій щодо систем обробітку грунту, захисту рослин від шкідливих організмів і їх живлення. Технологічний супровід господарств. Згідно методики дослідної справи закладання й проведення вегетаційних, польових досліджень з метою визначення найефективніших систем стартового і позакореневого живлення. Написання аргументованих і обгрунтованих звітів щодо виконаної роботи. Розробка рекомендацій із живлення та захисту рослин із врахуванням грунтово-кліматичних умов, стану посівів і насаджень. Проведення навчань для менеджерів компаній-дистриб'юторів. Досвід публічних виступів, участь у семінарах, Днях поля, конференціях. Написання статей маркетингового плану. Редагування, написання каталогів, брошур і ін.

Агроном-консультант

ТОВ "Імперія-Агро"

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 1 місяць

07.2016 - 08.2017

Створення попиту на торгову марку мікродобрив компанії та мікрогранульованих добрив. Розширення клієнтської бази центрального регіону, допомога менеджерам компанії в продажах. Проведення зустрічей та переговорів з клієнтами. Участь у семінарах, виставках, днях поля компанії. Розробка технологій вирощування культур, навчання менеджерів технологіям основного, передпосівного, припосівного, позакореневого живлення рослин, системам інтегрованого захисту рослин. Технологічний супровід клієнтів компанії (агротехніка, система удобрення, система захисту) залежно від особливостей погодних умов року та регіону. Фітосанітарний моніторинг посівів, функціональна діагностика рослин. Написання та редагування статей у спеціалізованих виданнях, редагування інформаційних матеріалів рекламної продукції. Підготовка презентаційних матеріалів, публічні виступи перед аграріями. Закладання дослідів у господарствах з метою аргументації ефективності дії продукції компанії.

Агроном – консультант

Компанія «Блексі фрут компані»

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 місяці

06.2015 - 08.2015

Фітосанітарний моніторинг плодового розсадника та інтенсивних насаджень яблуні, черешні, сливи, суниці. Коригування систем інтегрованого захисту, зрошення та удобрення плодово-ягідних рослин за результатами обстеження і особливостями ґрунтово-кліматичних умов. Підбір засобів захисту рослин.

Консультування агрономів із питань технології вирощування плодоягідних культур, інтегрованого захисту від шкідливих організмів, зберігання продукції; організації і вирішення пріоритетних завдань в максимально стислі строки. Навчання робочих бригад технології проведення зелених операцій в насадженнях плодово-ягідних культур і плодовому розсаднику.

Обґрунтування і усунення причин зараженості і загибелі плодових рослин.

Фахівець першої категорії кафедри захисту і карантину рослин згідно договірної тематики з ТОВ «Байєр

Уманський національний університет садівництва

Освіта

2 місяці

10.2014 - 12.2014

Випробування лінійки ЗЗР компанії для подальшої реєстрації в чинний національний «Перелік пестицидів і агрохімікатів...».

Викладач кафедри захисту і карантину рослин

Уманський національний університет садівництва

Освіта

8 років 7 місяців

02.2006 - 09.2014

Навчання студентів агрономічних спеціальностей інтенсивним технологіям вирощування польових, овочевих, плодових, ягідних культур, захисту їх від шкідників, хвороб і бур'янів. Викладання навчальних дисциплін (інтегрований захист рослин, карантин рослин, фітофармакологія, гербологія, ентомологія).

Закладання і ведення польових дослідів. Обробка результатів, написання статей в профільних виданнях, підготовка звітів (документальні, презентаційні). Підготовка і написання методичних розробок, робочих програм.

Складання календарного плану проведення сільськогосподарських робіт залежно від ґрунтово-кліматичних умов регіону, технологічних карт.

Організація і проведення виробничих навчань на базі передових сільськогосподарських підприємств.

Оцінювання якості сівозмінної площі, контроль своєчасності проведення, виконання та координації робіт із посіву, вирощування, захисту, збирання, зберігання насіння і культур.

Визначення видового складу шкідливих організмів у посівах і насадженнях, підбір засобів хімічного захисту для заходів регуляції їх чисельності.

Розробка і застосування систем інтегрованого захисту від шкідників, хвороб і бур'янів у агрофітоценозах польових, овочевих, плодових і ягідних культур за інтенсивних технологій їх вирощування.

Аспірант науково-дослідної лабораторії з оптимізації родючості ґрунту в плодоягідних насадженнях

Уманський національний університет садівництва

Освіта

3 роки 1 місяць

11.2002 - 12.2005

Проведення лабораторних, вегетаційних, польових досліджень і випробувань з метою пошуку та обгрунтування ефективних технологій живлення і захисту культурних рослин. Організація та проведення наукової роботи. Впровадження визначеної стратегії, тактики та технології у виробництво. Написання дисертаційної роботи.

Помічник агронома

КСП «Заповіт»

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 місяці

07.2002 - 09.2002

Ключова інформація

  • Визначення пріоритетних завдань, швидке та ефективне їх вирішення.
  • Вміння комунікувати з клієнтами, визначати приховані потреби.
  • Досвід проведення переговорів, публічних виступів.
  • Уміння переконувати, вигідно позиціювати, презентувати й продавати якісний товар і перевірені ефективні технології на аграрному ринку.
  • Організація й проведення Днів Поля, семінарів і навчань для менеджерів.
  • Глибокі знання біологічних особливостей, технологій вирощування культурних рослин і вміння їх інтегрувати в аграрне виробництво.
  • Глибокі знання фізіолого-біохімічних процесів у рослинах, їх націленість і направленість залежно від особливостей живлення с.-г. культур в системах основного, передпосівного, припосівного, стартового, прикореневого, позакореневого застосування добрив.
  • Комплексна розробка систем обробітку грунту, захисту від шкідливих організмів, удобрення, позакореневого живлення культурних рослин.
  • Досвід організації та проведення виробничо-науково-дослідної роботи в посівах польових, овочевих і насадженнях плодоягідних культур.
  • Формування й написання аргументованої звітності про результати проведеної роботи.
  • Підготовка презентацій, формування, редагування, написання статей наукового і маркетингового спрямування, каталогів.

Навчався в 2 закладах

Уманський національний університет садівництва

Кандидат сільськогосподарських наук

Умань, 2005

Уманський національний університет садівництва

Факультет агрономії. Магістр агрономії

Умань, 2002

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат

Аграрний демонстраційний та навчальний центр, 2017

Аналіз грунтів і планування внесення добрив

Володимир

Продакт менеджер

Умань

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому