Працювала в 11 компаніях   17 років 10 місяців

Промисловість та Виробництво, FMCG

Керівник відділу збуту

ТОВ «ФАБРИКА БІО ПРОДУКТІВ» (виробник натуральних, корисних продуктів, веган: крем-супи швидкого приготування ТМ BONNER, сир тофу, фалафель, паштети ТМ Alive).

Промисловість та Виробництво

4 роки 3 місяці

03.2020 - до теперішнього часу

Управління продажами в каналі національні мережі, дистрибуція, лінійний роздріб. Проведення перемовин, презентацій, погодження умов співпраці та заключення контрактів. Формування стратегії продажів та подальший контроль його виконання. Аналіз продажів та прогноз майбутніх тенденцій. Введення нових продуктів, розширення асортименту. Робота з асортиментними матрицями. Планування та контроль плану трейд маркетингових заходів, заходів спрямованих на покращення фінансових показників. Виведення на ринок нових продуктів. Контроль виконання планів продажів та управління дебіторською заборгованістю.

Менеджер по роботі з національними мережами

АВК

FMCG

3 місяці

06.2021 - 09.2021

Ведення національних мереж в рамках зони відповідальності: «Ашан», «Еко», «Сільпо», «Фоззі», «Фора», «НОВУС». Організація та проведення договірних компаній з партнерами з метою введення нових позицій, розширення асортиментної матриці, планування та проведення трейд маркетингових заходів, розрахунок рентабельності та аналіз впливу на обсяги продажів і їх ефективності. Забезпечення виконання плану продажу та ефективності фінансових показників, контроль по поверненню дебіторської заборгованості. Постановка задач та контроль роботи відділу мерчандайзингу.

Менеджер по роботі з національними мережами

"Калуш Бровар» (виробник пива ТМ «Калуш», «Бровар»

Промисловість та Виробництво

10 місяців

03.2019 - 01.2020

Проведення переговорів, погодження умов співпраці та заключення прямих контрактів з національними мережами: «Сільпо», «ФОРА», «Фоззі», «НОВУС», «Білла», «Велика Кишеня», «Варус». Планування продажів та контроль виконання планових показників.

Керівник відділу збуту

КИЇВСЬКИЙ БКК, ТОВ

Промисловість та Виробництво

4 місяці

08.2018 - 12.2018

Зона відповідальності – всі національні та регіональні торговельні мережі України.
Управління та координація торгового відділу. У безпосередньому підпорядкуванні: 5
менеджерів по роботі з мережами, 3 супервайзери, 15 торгових представників. Підготовка
та проведення річних переговорів, узгодження оптимальних комерційних умов
співробітництва. Проведення аналізу ефективності роботи з торговими
мережами. Вирішення складних питань та конфліктних ситуацій. Участь у оптимізації
бізнес-процесів. Розробка та впровадження звітної документації та стандартів роботи
торгової команди. Підготовка та складання звітів керівництву компанії. Координація та контроль виконання планових показників.

Менеджер по роботі з національними мережами

ТОВ «Еконія» (виробник дитячого харчування ТМ «Малятко», «Аквуля»).

Промисловість та Виробництво

10 місяців

10.2017 - 08.2018

Повне супроводження клієнтів: «Сільпо», «Експансія», «Фора», «Метро», «АШАН». Проведення річних перемовин, розширення асортиментної матриці, введення нових позицій на лояльних умовах. Планування, погодження та проведення промо заходів. Виконання плану продажу. Скорочення та контроль дебіторської заборгованості. Безпосередня координація відділу мерчандайзингу по всій Україні. В підпорядкуванні 4 супервайзери та 15 мерчендайзерів. Контроль представленості та постановка задач по роботі в торгових точках.

Менеджер по роботі з національними мережами

КФ «Ярич» (виробник кондитерських виробів ТМ Yarych, Rozalini)

Промисловість та Виробництво

6 місяців

01.2017 - 07.2017

КФ «Ярич» (виробник кондитерських виробів ТМ Yarych, Rozalini).

Менеджер з розвитку мереж

ТОВ «Атлантіс» Алеф - Виналь (виробник алкогольних напоїв ТМ «Грін Дей», «Жан-Жак», «Вілла Крим»

Промисловість та Виробництво

1 рік 9 місяців

01.2015 - 10.2016

Проведення річних перемовин, а також поліпшення раніше погоджених умов співпраці. Повне супроводження клієнтів: «НОВУС», «Еко Маркет», «Велика Кишеня», «Варус». Виконання плану продажу, розширення асортименту, покращення представленості брендів компанії, контроль своєчасного повернення дебіторської заборгованості. Налагодження довірчих відносин із відповідальними особами клієнтів. Управління торговою командою. В прямому підпорядкуванні 2 торгових представники, 1 супервайзер, 9 мерчендайзерів. Постановка цілей, аудит, оцінка виконаної роботи. Вирішення складних ситуацій та розбіжностей з клієнтами.

Провідний менеджер з розвитку національних мереж

ОДО «ЖЛ» (виробник кондитерських виробів ТМ «Житомирські ласощі»

Промисловість та Виробництво

6 місяців

09.2015 - 03.2016

Повне супроводження ключових клієнтів: «АТБ-маркет», «Сільпо», «Експансія», «Фора», «Альянс-Маркет «Метро», «АШАН». Ведення перемовин з клієнтами: погодження умов, введення нових позицій, ребрендинг торгової марки. Контроль виконання договірних зобов’язань. Планування, погодження та проведення трейд-маркетингових заходів. Проведення аналізу продажу. Координація документообігу.

Керівник відділу продажу

ТОВ "Марині Україна" ексклюзивний представник в Україні алкогольної продукції ТМ «Marani» (Телавський Винний погреб, Грузія)

FMCG

4 роки 11 місяців

01.2010 - 12.2014

Управління торговим відділом по роботі з національними мережами. Проведення перемовин, презентацій, вирішення складних питань та задач. Формування торгової команди: відбір персоналу, проведення співбесід, подальше ознайомлення з компанією, наставництво, мотивація, контроль. Щоденний контроль роботи торгового відділу на кожному етапі виконання цілей для оперативного реагування та внесення корекцій по їх досягненню. Оцінка ефективності роботи команди. Планування та контроль виконання плану продажу та фінансової дисципліни. Моніторинг та аналіз ринку, конкурентів. Відстеження динаміки продажів і активності конкурентів. Ведення фінансових розрахунків та звітів по економічним показникам кожного клієнта та в цілому компанії.

Менеджер з продажу

ТОВ "Мультіпак"

Промисловість та Виробництво

3 роки 9 місяців

09.2002 - 06.2006

Виконавчий директор

ТОВ "МУЛЬТІПАК" (виробник сухофрукті та горіхів ТМ Aria)

Промисловість та Виробництво

3 роки 10 місяців

08.2002 - 06.2006

Пошук та ведення переговорів з клієнтами. Побудова довгострокових взаємовигідних відносин. Координація роботи відділу продажу, логістики, постачання. Проведення аналізу та звіту по фінансовій діяльності компанії. Формування торгового відділу, його координація і контроль.

Ключова інформація

Досвід побудови відділу продажу з нуля, а саме: написання стратегії розвитку, набір персоналу, навчання персоналу, координація проекту та контроль подальшої роботи;
- робота з національними та регіональними мережами України;
- успішне встановлення та супроводження ділових відносин з клієнтами за принципом win-win;
- проведення ефективних переговорів з клієнтами, з подальшим супроводження клієнтів;
- створення та проведення презентацій;
- планування обсягів продажів та навички в розробці і плануванні маркетингових заходів.
- робота з різними категоріями продуктів: бакалія, дитяче харчування, алкоголь, кондитерські вироби, фреш продукція, веган продукція, молочна продукція.

Навчалась в 1 закладі

Приватне акціонерне товариство "Вищий навчальний заклад Київський славістичний університет"

Менеджмент організації

Київ, 2006

Володіє мовами

Англійська

базовий

Додаткова інформація

Особисті якості

Сильні комунікативні навички, відповідальна, пунктуальна, володію високими моральними принципами, цілеспрямована, гнучка та легко адаптуюся до нових змін, володію лідерськими якостями, при цьому вмію працювати в команді та в повній мірі нести відповідальність за отриманий результат.

Досвід

Досвід роботи в сфері продажу більше 20 років за напрямком національні, регіональні та локальні мережі, з яких 11 років обіймала керуючі посади.

Юлия

Національный менеджер

Київ

38 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 годин тому