Працювала в 1 компанії   10 місяців

Інше

SMM-менеджер віддалено

Салон квітів,Дитяча перукарня ''Кар-Кар,Дитячий Перукар''

Інше

9 місяців

09.2023 - до теперішнього часу

Розробка та реалізація SMM-стратегії салону, розвиток бренду. Написання та публікація постів, сторіс і ріс, створення стрічки.

Підбір блогерів і розробка плану реклами.

Комунікація з клієнтом - консультування у продуктах і послугах, відповіді на питання в коментарях і в особистих повідомленнях.

Регулярний моніторинг трендів, новинок, інфоприводів.

Планування і досягнення стабільного зростання акаунта, залученості підписників, конверсії. Аналітика та звітність, оцінка ефективності виконаної роботи.

Досягнення: підняла залученість з 4% до 15% підписників, удвічі збільшила кількість продажів зі сторіс, підсумковий прибуток магазину піднявся на 20%

Навчалась в 1 закладі

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця

Медична психологія

Київ, 2013

Курси, тренінги, сертифікати

SMM-спеціаліст, Академія SMM (2023)

Київ, 2023

Володію Canva, SMMPlanner, GoogleDocs, Trello, Adobe AfterEffects, Adobe Photoshop + базовий пакет Microsoft Office, мобільні додатки для фото та відео обробки, Ads Manager. Маю свою базу блогерів, які здатні забезпечити хороший результат від реклами.

Додаткова інформація

Особисті якості

Для мене головне в роботі - це насамперед саморозвиток і можливість проявити та зміцнити свої професійні навички. Я завжди відкрита до нових знань і конструктивної критики. Швидко навчаюся і готова вкладатися для досягнення кращих результатів. На основі наявних знань швидко орієнтуюся в нових програмних продуктах, необхідних мені для роботи.

Марія

Direct-менеджер

Київ

29 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 дні тому