Працювала в 1 компанії   5 років 6 місяців

Електроніка та електротехніка

фахівець з обслуговування споживачів

ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК»

Електроніка та електротехніка

5 років 5 місяців

01.2019 - до теперішнього часу

2019- фахівець з обслуговування споживачів ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» (основні функції: внесення інформації в програму SAP, формування та видача рахунків споживачам, звіт про кількість виданих рахунків, контроль і формування заявок на відключення-підключення, робота з дебіторською заборгованістю)Досвід роботи в сфері Послуги для населення з 12.2018 по по сьогодні.

Ключова інформація

Працюю на персональному комп’ютері рівень впевнений користувач (стандартний пакет Word, Excel середній рівень (швидко набираю цифри), Fain Rеаder, AсrobatRеаder, Аskid, Outlook, Mega-billing, Beetec, SAP).

Навчалась в 1 закладі

Національний авіаційний університет

психологія

Київ, 2009

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Досвід роботи

1997 - неофіційно продавцем продовольчих товарів.1998-2002 - Комунальне підприємство теплових мереж «Фастівтепломережа». З 2001 року присвоєно кваліфікацію машиніста газ. котлів 3 розряду. 2002 – 2007 Філіал «Житлотеплоенерго Київенерго» машиніст газ. котлів 2 групи. 2007 - Філіал «Житлотеплоенерго Київенерго» черговий бюро перепусток відділу кадрів та соціальних питань (основні функції: оформлення видання перепусток). 2008 - Філіал «Житлотеплоенерго Київенерго» фахівець організаційного відділу (основні функції: реєстрація документації, контроль і виконання контрольних карток, ведення документації). 2009 - технік РК-5 ТЕУ-3 філіалу «Житлотеплоенерго Київенерго». З 2011 присвоєно кваліфікацію технік ІІ категорії РК-5 ТЕУ-3, філіал «ЖТЕ» ПАТ «КИЇВЕНЕРГО», травень 2012-2015 – декретна відпустка. 2012 – 2017 технік ІІ категорії РТМ «Святошино» - СВП «Київські теплові мережі» ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» (основні функції: збір, аналіз і оформлення інформації за певний проміжок часу, звіт про параметри роботи 20 теплоджерел (котелень), формування заявок і звітів). 2017 – слюсар 4 розряду дільниці з контролю договірних умов фізичних споживачів РТМ «Святошино» - СВП «Київські теплові мережі» (основні функції: внесення інформації в програму Mega-billing, Beetec з актів, протоколів, підготовка бланків для виконання звернень споживачів, звіт про кількість звернень і виконана робота за добу, підготовка реєстрів для контрольного зняття показників, закриття звернень після виконання, переведення звернень для подальшої роботи).2017- фахівець з обслуговування споживачів ПрАТ «Київобленерго»2019- фахівець з обслуговування споживачів ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» (основні функції: внесення інформації в програму SAP, формування та видача рахунків споживачам, звіт про кількість виданих рахунків, контроль і формування заявок на відключення-підключення, робота з дебіторською заборгованістю)Досвід роботи в сфері Послуги для населення з 12.2018 по по сьогодні.

Лідія Миколаївна

Менеджер по роботі з клієнтами

Фастів

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому