Працював в 2 компаніях   17 років 6 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс)

Агроном-дослідник

ТОВ "ДСВ-Україна"

АПК (Агропромисловий комплекс)

12 років 1 місяць

08.2012 - до теперішнього часу

Проведення селекційних обліків на посівах озимих та ярих культур відповідно до методики польових досліджень включаючи оцінку стійкості до несприятливих погодних умов та пошкодження посівів хворобами. Здійснення позитивного відбору селекційних ділянок. Підготовка звітів та рекомендацій на основі аналізу зібраних даних по дослідженню культур враховуючи фенологічну відмінність гібридів (сортів) у різні етапи розвитку, спираючись на сильні та слабкі сторони показників.

Закладання та технологічний супровід насінницьких посівів озимої пшениці на всіх виробничих етапах (від вибору ділянки до протруювання і пакування готової продукції).

Закладання дрібно-ділянкових дослідів із перевірки впливу на розвиток сг культур препаратів для протруювання насіння, препаратів для позакореневого підживлення, ріст регуляторів та гербіцидів, їх технологічний та технічний супровід. Збір фото та відео даних для презентацій. Складання посівних схем використовуючи сучасні програми точного землеробства ( Mini Gis ).

Організація робочого часу, розробка технологічних карт згідно потреб внесення ЗЗР та агротехнологічних операцій, оперативне корегування технології вирощування в залежності від зміни агрокліматичних факторів. Проведення закупок розхідних матеріалів, ведення їх обліку та підготовка первинної бухгалтерської документації.

Маю досвід в керуванні, налагоджуванні та обслуговуванні сільськогосподарської техніки включно із дрібносерійною селекційною технікою. Приймаю участь безпосередньо у всіх етапах виробництва від формування посівних планів (з використанням технологій точного землеробства (Trimble)) та підготовки посівного матеріалу, до збирання селекційним комбайном (Haldrup – C85, Zurn 130)

Закладання дослідів на виїзних локаціях із використанням наявної корпоративної селекційної техніки, так і техніку яка є в наявності в господарстві по місцю проведення посівів.

Технологічний супровід клієнтів (надання консультацій по вирощуванню та догляду за основними сг культурами)

Посвідчення водія В, В1, ВЕ, С, С1, досвід перевезення селекційного обладнання лафетом по Україні.

Агроном-дослідник

Золотоніська СДС

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 років 4 місяці

04.2007 - 08.2012

Проведення обліків на посівах озимого/ярого тритикал та кукурудзи на придатність до поширення на території України включаючи оцінку стійкості до несприятливих погодних умов та пошкодження посівів хворобами та шкідниками. Підготовка звітів та рекомендацій на основі аналізу зібраних даних.

Ключова інформація

Аналіз різних сортів та гібридів рослин, їх стійкості до хвороб, шкідників, а також адаптації до різних кліматичних умов.

Знання традиційних та сучасних технологій вирощування с/г культур.

Знання та проведення польових та лабораторних досліджень.

Навчався в 3 закладах

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Агрономічний/Агрономія (магістр)

Київ, 2013

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Агрономічний/Агрономія (бакалавр)

Київ, 2011

Березоворудський державний аграрний технікум

Агрономія (молодший спеціаліст)

Березоварудка, 2006

Володіє мовами

Англійська

базовий

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

В, В1, ВЕ, С, С1

Водійське посвідчення тракториста

А

Комп'ютерні навички

Володіння ПК на рівні впевненого користувача MS Office (Word, Excel, Internet, Outlook)

Ігор Васильович

Менеджер із вирощування сг культур /Агроном-дослідник

Черкаси

Готовий переїхати: Київ, Вінниця, Умань

37 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому