Ключова інформація

високий рівень в усній та письмовій комунікації , в тому числі у звітності. аналітичне мислення : здатність аналізувати проблеми , розробляти альтернативні рішення та приймати обґрунтовані вирішення.
здатність до навчання : готовність вчитися новим навичкам та адаптуватися до змін.
управління : планування , бюджетування , виконання та звітність. аналіз даних : збір , аналіз та інтерпретація даних для прийняття стратегічних рішень " знання у сфері іт підтримки , включаючи розв'язання технічних проблем , робота з різноманітним програмним забезпеченням та обладнанням , управління відладкою та відновленням робочих процесів.
знання у сфері цифрового маркетингу , включаючи рекламу в інтернеті , соціальні медіа , seo , аналіз даних та контент - маркетинг.
графічний дизайн : оволодіння adobe photoshop , illus trator , canva та здатність створювати візуально привабливий контент.
високий рівень володіння ос windows і ms office ( word , excel , powerpoint ) , зда тність ефективно працювати з іншими програмами

Навчався в 1 закладі

Херсонський державни й аграрний університет

агрономія

Херсон, 2004

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

з іт підтримк и та з цифрового маркетингу з іт підтримки та з цифрового маркетингу

Додаткова інформація

Особисті якості

Здатність ефективно спілкуватися , працювати в команді та виражати свої ідеї. організаційні навички : здатність планувати та виконувати завдання в строки , керувати часом та пріори тетами. комунікативні навички : здатність ефективно спілкуватися , працювати в команді та виражати свої ідеї

Петро

Контент-менеджер

Умань

15 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому