Працював в 8 компаніях   18 років 1 місяць

Державний сектор, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Телекомунікації / Зв'язок, Автомобільна промисловість та Автобізнес

Солдат

Збройні Сили України

Державний сектор

5 місяців

01.2024 - до теперішнього часу

Зв'язківець 3 ОШБ
Робота з обладнанням зв'язку,виконання поставлених задач командиром роти.Допомога в роботі ІТ рішень бригади.

Керівник компанії

IT4YOU

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

3 місяці

10.2023 - 01.2024

Планування та розвиток роботи компанії.Робота з замовниками компанії по сервісам Microsoft Azure ,office 365,Intune,Teams.Планування роботи з підрядниками компанії.(ПО та залізо).Робота з сервісами відеоспостереження,СХД,обслуговування ОС клієнтів,системи охорони.Продаж обладнання.

Старший системний адміністратор Azure

Galnaftogaz

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 5 місяців

06.2022 - 11.2023

Супровід та контроль нових проектів окко digital (Microsoft Azure) Підтримка внутрішньої білінгової системи Підтримка інфраструктури Winows servers 2008-2022 Робота із зовнішніми проектами міграції компаній в Azure, проект міграції мережі лабораторій. Робота з обладнанням на майданчиках компанії, серверне обладнання, системи зберігання даних. Робота з кластером Windows. Робота з системою віртуалізації Windows. Робота з базами Oracle, оптимізація, виконання запитів в базу. Робота зі стандартними запитами, інцидентами щодо файлових щар, DNS, DHCP. та іншими core it сервісами

Агенція оборонних закупівель України

Керівник технічного відділу

Державний сектор

4 місяці

06.2023 - 10.2023

Контроль за роботою відділу,набір нового персоналу.Виставлення та контроль цілей відділу.Участь в тендерах (підготовка документації,пошук підрядних організацій).Закупка нового обладнання для компанії.Проведення аудиту компанії та складання технічної документації по всім ІТ сервісами компанії з цілю міграції в Microsoft Azure.Участь в пілотному проекті міграції в хмару.

Системний інженер

LANTEC

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 1 місяць

04.2021 - 05.2022

Робота з обладнанням на майданчиках компанії. Робота з серверним обладнанням HP (СХД,сервери). Усунення несправностей, оновлення, модернізація, монтаж та налаштування на майданчику замовника, підтримка та обслуговування.
Супровід,впровадження ПЗ у замовника (Veem, Veritas NetBackup, HP Data Protector,HPE XMax,Microsoft Intune,Azure,office 365,Teams). Побудова пілотних стендів для тестування продукту у замовника. Використання, настроювання, супровід. Налаштування у замовника Azure сервісів,впровадження,супровід,міграція (інтеграція) з on-prem. Супровід сервісів Windows (AD, DNS, Terminal services, Windows server, Oracle Linux як усередині компанії так і у замовника.

Менеджер систем резервного копіювання даних

Київстар

Телекомунікації / Зв'язок

6 років 9 місяців

08.2014 - 05.2021

Робота з обладнанням на майданчиках компанії, серверне та обладнання для зберігання даних. Моніторинг та управління стрічковими бібліотеками на основі серії HP ESL. Моніторинг та вирішення проблем із резервним копіюванням Підтримка та керування програмним забезпеченням HP Data Protector. Управління та налаштування резервних бібліотек Усунення проблем із резервним копіюванням/відновленням для файлових серверів Windows/Linux.SunOS, кластерів баз даних (oracle,MSSql),Exchange та серверів та додатків. Вирішення та керування інцидентами, пов'язаними з Windows Server 2003, 2008, 2012, 2016, 2019. Рішення та керування інцидентами, пов'язаними з серверами Linux (Red Hat 6,7, CentOS 6,7) Маю навички роботи з VMware vSphere 6.7, Hyper-V Підтримка та обслуговування Microsoft SCCM 2012 Створення звітів як для клієнтів, так і для керівництва. Робота з підрядником HP Україна.

Помічник ІТ менеджера

Саміт Моторз Україна, ТОВ

Автомобільна промисловість та Автобізнес

3 роки 2 місяці

06.2011 - 08.2014

Саміт Моторз Україна (частина Toyota Україна)
Керування робочими станціями та підтримка користувачів: діагностика, встановлення та налаштування програмного забезпечення, оновлення/модернізація обладнання та ОС, розмежування прав користувачів, управління користувачами, групами користувачів та списками розсилки. Підтримка та обслуговування Windows 2003,2008,2012 Послуги підтримки: AD, DHCP, DNS, Symantec Antivirus Server, Citrix XenServer, Microsoft Exchange Server 2007, сервер друку, термінальний сервер, служби оновлення Windows, служби моніторингу, відеосервер, WI-FI, автоматизація процедур.Підтримка IP телефонії на базі Asterisk. Участь в роботах по міграції 1С

Системний адміністратор

Golden Telecom

Телекомунікації / Зв'язок

5 років

06.2006 - 06.2011

Аналіз та надання рекомендацій щодо покращення процесів та процедур Взаємодія зі сторонніми постачальниками обладнання та ПЗ Ефективне управління інцидентами, включаючи реєстрацію, моніторинг/оновлення, пріоритизацію та своєчасне вирішення інцидентів. Управління DHCP на базі Windows server 2003,2008 Управління DNS на базі Windows server 2003,2008 Управління Active Directory на базі Windows server 2003,2008 Управління груповими політиками на базі Windows server 2003,2008 Керування файловими серверами на базі Windows server 2003,2008 Захист кінцевих точок Symantec Ведення документації з ІТ-інфраструктури Вирішення звернень та інцидентів у розрізі ІТ-інфраструктури.

Навчався в 1 закладі

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Енергетики і автоматики

Київ, 2007

Володіє мовами

Англійська

середній

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Василий Миколайович

Windows Azure administrator

Київ

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому