Працював в 1 компанії   3 роки 8 місяців

Державний сектор

Главный специалист

Исполком Запорожского городского совета

Державний сектор

3 роки 7 місяців

12.2020 - до теперішнього часу

Контактна інформація

Місце проживання: м. Запоріжжя

Дата народження: 22.10.1990 р. (33 роки)

Сімейний стан: одружений.

Маю доньку. Освіта: вища, ЗНУ, правознавство.

Зайнятість: повна.

Графік роботи: повний робочий день.

Можливість відряджень.

Тел. (098) 889 7 889

E-mail: gerasymenko.vs@gmail.com

Освіта:

09.2005 р. – 09.2008 р., Оріхівський сільськогосподарський технікум, спеціальність «Організація виробництва», диплом молодшого спеціаліста.

09.2008 р. – 06.2013 р., Запорізький національний університет, юридичний факультет, спеціальність «Правознавство», кваліфікація юрист, диплом спеціаліста.

Досвід роботи:

09.2013 р. – 03.2015 р., головний спеціаліст організаційного відділу Оріхівської районної адміністрації Запорізької області.

Функціональні обов’язки:організаційне забезпечення діяльності районної адміністрації; здійснення організаційного та матеріально – технічного забезпечення нарад, зустрічей та інших заходів за участю керівництва районної адміністрації; підготовка, узагальнення планів робіт районної адміністрації;інші посадові обов’язки.

03.2015 р. – 02.2017 р., головний спеціаліст відділу ведення державного реєстру виборців районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району.

Функціональні обов’язки: ведення Реєстру, до якого вносяться відомості про громадян України, що мають право голосу і проживають або перебувають на території району; складення та уточнення списків виборців на виборчих дільницях;внесення запису про виборців до бази даних Реєстру; внесення змін до персональних даних Реєстру; візуальний та автоматизований контроль повноти і коректності персональних даних Реєстру.

03.2017 р.- 03.2020 р., юрисконсульт ТОВ «Агротех», м. Оріхів.

Функціональні обов’язки:розробка і узгодження проектів договорів, угод, контрактів, листів, запитів та інших документів;консультування працівників підприємства з правових питань;взаємодія з державними органами;реєстрація та внесення змін до установчих документів товариства;захист інтересів підприємства у судах; інші юридичні обов’язки пов’язані з діяльністю підприємства.

03.2020 р. – 11.2021 р. менеджер зі збуту тендерного відділу ТОВ «ЗОГ-РІТЕЙЛ», м. Запоріжжя.

Функціональні обов’язки: продаж нафтопродуктів; участь у тендерних торгах, підготовка документів для участі у тендерних закупівлях;пошук клієнтської бази;спілкування з клієнтами; заключення договорів, супровід продажів;планування та виконання плану продажів; заключення договорів; контроль дебіторської заборгованості;заохочення клієнтів до співпраці.

11.2021 р. – по теперішній час, головний спеціаліст управління внутрішньої політики преси та інформації Запорізької міської ради.

Функціональні обов’язки: адміністрування порталу відкритих даних м. Запоріжжя; відповідальна особа за відкриті дані;оновлення та створення наборів відкритих даних;контроль якості наборів відкритих даних; адміністрування сервісів створених на основі відкритих даних; розробка та затвердження цільових програм; підготовка відповідей на звернення громадян; моніторинг політичної ситуації в місті; учать у масових заходах, складання звітів про заходи.

Професійні навички:

- володію комп’ютером (EXCEL, WORD, POWERPOINT);

- знання законодавства;

- навички ведення договірної роботи;

- уміння проводити переговори;

- уміння планувати та організовувати роботу;

- навички ведення повного правового забезпечення діяльності організації; - навички ведення претензійно-позовної роботи;

- досвід комплексного юридичного супроводу діяльності організації;

- навички складання різних юридичних документів;

- планування продажів;- вміння працювати в команді;

- ведення документообігу;

- ум

Навчався в 1 закладі

Запорожский национальный университет

Правоведение

Запорожье, 2013

Владимир

Деловод

Запоріжжя

33 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому