Працювала в 1 компанії   4 роки 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

Грузинская кухня

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 4 місяці

02.2020 - до теперішнього часу

Відкрила грузинську кухню і працювала на ній 2 роки, працюю на замовлення: день народження, весілля, корпаратив, маю досвід роботи більше 20років.

Ключова інформація

Блюда з м'яса, різні солодкі страви, торти, випічка

Навчалась в 1 закладі

Рівенсько технічний професіональний коледж

кухар-кондитер

Рівне, 1995

Лілія

Повар, кондитер чи адміністратор

Івано-Франківськ

47 років

неповна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому