Працювала в 5 компаніях   11 років 7 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Консалтинг / Аудит, Охорона та Безпека, Інтернет

Керівник фінансового відділу

Алекс Агро Трейдинг, ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 7 місяців

05.2021 - 12.2023

Побудова бізнес процесів компанії згідно вимог законодавства. Робота з іноземними юрисдикціями;• Здійснення аналізу фінансових операцій виявлення операцій, що мають ознаки ризиковості;• Здійснення моніторингу ризиків клієнтів компанії;• Оновлення внутрішніх документів відповідно до змін законодавства;• Структурування відповіді на запити іноземних банків щодо транзакцій: обґрунтування, підготовка документообігу• Адміністрування поточних платежів;• Планування та контроль міжгрупових транзакцій;• Повний супровід компаній нерезидентів (створення компанії, відкриття рахунків, ліквідація компанії)

Фінансовий менеджер по роботі з нерезидентами

Смарт Консалтинг Плюс

Консалтинг / Аудит

1 рік 10 місяців

07.2019 - 05.2021

Ведення управлінського обліку в 1 с 8.2., робота з іноземними клієнт-банками, знання законів країн з якими працюю та їх моніторинг, робота по відкриттю рахунків в іноземних банках, відповіді на запити банку (Комплаенс). Купівля та погодження курсу іноземної валюти в українських банках.

Бухгалтер

Домофонні системи

Охорона та Безпека

9 місяців

10.2017 - 07.2018

Організація та ведення всіх ділянок бухгалтерського обліку (від первинної документації до податкової звітності); облік грошових коштів; облік розрахунків з покупцями та постачальниками, податків та зборів; розрахунки з оплати праці; складання бухгалтерської, податкової та статистичної звітності, здача за допомогою електронних каналах зв’язку;Також ведення ФОП 2 групи, оформлення первинної документації, договорів та здача звітності. Введення даних в управлінську 1 с та формування управлінської звітності, розрахунок та оптимізація податків. (працювала не офіційно)

Економіст з фінансової роботи

Смарт Консалтинг Плюс

Консалтинг / Аудит

11 місяців

10.2016 - 09.2017

Робота з іноземними компаніям, підготовка контрактів та інвойсів, керування грошовими потоками, аналіз фінансового стану компаній, розрахунок та оптимізація податків. Ведення 1с 8.2. управлінська.

Головний бухгалтер

ЛокалНет

Інтернет

5 років 2 місяці

07.2011 - 09.2016

Організація та ведення всіх ділянок бухгалтерського обліку від первинної документації до податкової звітності; облік грошових коштів; облік розрахунків з покупцями та постачальниками, податків та зборів; розрахунки з оплати праці; розрахунки з підзвітними особами; складання бухгалтерської, податкової та статистичної звітності, здача звітності за допомогою електронних каналів зв’язку.

Ключова інформація

Знання нормативних, методичних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітностіВолодіння правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві. Ведення плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій. Знання системи і форми внутрішньогосподарського (управлінського) обліку, звітності й контролю. Знання основ трудового законодавства.Створення закордонних компаній (реєстрація та відкриття рахунків)Робота iз закордонними компаніями, ведення документообороту іноземних компаній, подання звітності та робота із закордонними клієнт-банками.Постановка контракту на валютний контроль, ведення операцій у клієнт банку.

Навчалась в 1 закладі

Київський національний університет технологій та дизайну

Економіка підприємства

Київ, 2010

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Olga

Керівник фінансового відділу

Київ

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 дні тому