Працював в 3 компаніях   14 років 1 місяць

Недержавні організації / NGO, Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика

Керуючий регіональним офісом

Medair Ukraine

Недержавні організації / NGO

1 рік 4 місяці

08.2022 - 12.2023

- Сприяння наскрізній комунікації між департаментами забезпечення та проектними командами, імплементація мультисекторальних програми шляхом планування та підтримки, розподіл обов’язків, траблшутинг.

- Розвиток та підтримка прозорої, позитивної, честної та сприятливої культури комунікації з колегами, місцевою владою, постачальниками, іншими неурядовими організаціями, забезпечувати успішну співпрацю та партнерство. Збір потреб ВПО шляхом польових виїздів та комунікацій.

- Нагляд за фінансовою та логістичною діяльністю, забезпечення дотримання всіх потреб в управлінні фінансами, дотримання термінів звітності та вимог внутрішнього та зовнішнього аудиту.

- Забезпечення внутрішнього фінансового контролю, підзвітності та дотримання вимог згідно політик організації та донорів.

- Розпорядник бюджету, відповідальний за релевантне, ефективне та доцільне використання фінансів для підтримки роботи програм в регіоні.

- Відповідальний за дотримання прозорих і ефективних процедур у сфері логістики, особливо у процессі закупівель, належне зберігання та транспортування, забезпечення ведення відповідної звітної документації.

- Контроль дотримання національних законодавчих вимог та прийняття рішень щодо працевлаштування в складі команди HR, включаючи контракти, ЦПУ, встановлені законом відрахування, контроль відпусток.

- Забезпечення належним чином матеріально-технічної підтримки програмному персоналу офісу, включаючи управління ланцюгом постачання, транспортними засобами, активами, ІТ-комунікаційним обладнанням і навчання персоналу, проведення тренінгів щомісячно.

- Розвивати та впроваджувати політики і процедури, керівні принципи, разом із відповідними керівниками програм. Вирішення спірних питань.

- Представляти MEDAIR на відповідних національних і місцевих зустрічах з державними посадовими особами, ОВА, іншими неурядовими організаціями, кластер зустрічах, підрядниками, тощо.

- Управління та контроль дотримання техніки безпеки, регулярний перегляд механізмів безпеки, підтримка зв’язку з командою під час польових подорожей, проведення інструктажів і забезпечення наявності обладнання для надзвичайних ситуацій.

Менеджер з регіонального розвитку ЗЕД

Маріо, Виробниче підприємство

Промисловість та Виробництво

3 роки 4 місяці

04.2019 - 08.2022

Представлення компанії та продукції компанії на ринках Великобританії, Скандинавії шляхом створення з нуля, опрацювання та реалізація експортної стратегії, написання пілотних проектів, SWOT аналіз, тощо. Робота з наявною клієнтською базою, пошук та залучення нових клієнтів, визначення потреб клієнта, глибокий аналіз ринку, B2B, B2C продажі. Проведення перемовин та презентацій, підготовка комерційних пропозицій, адаптація продукції під відповідні ринки, супровід сертифікації продукції, вдосконалення та покращення бізнес процесів. Створення та підтримка логістичного ланцюга, фінансовий супровід.

Навігаційний офіцер

Prime

Транспорт та Логістика

9 років 3 місяці

01.2009 - 04.2018

- Навігація на морських шляхах, офіцер навігаційної вахти, кругосвітнєплавання, офіцер вантажної вахти.

- Відповідальний за безпеку життєдіяльності судна, контроль вчасногообслуговування систем пожежогасіння, рятувальне обладнання, тощо.

- Забезпечення тренування команди згідно штатного розкладу обов’язків по тривогам, наданню першої медичної допомоги, медичний супровід.

- Підготовка митної та фінансової документації по приходу/ виходу з порту.Ведення документації на екіпаж судна.

Ключова інформація

- Лідерські, управлінські та тренерські якості керівника, хист до навчання.

- Високий рівень відповідальності та підзвітності, більш ніж 10 річний досвід роботи з фінансовою, юридичною документацією, звітами, аудити, тощо.

- Здібність до прогнозування та стратегічного мислення на рівні soft skills.

- Стресостійкість та швидке реагування в непередбачуваних ситуаціях.

- Відкритість, наполегливість, комунікабельність, пунктуальність.

- Психолог, знавець менталітетів, емпатичний характер.

- Впевнений користувач Microsoft Word, Excel, PowerPoint, 1С, CRM, тощо.

Навчався в 3 закладах

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Психологія, соціально-повіденкові науки

Чернівці, 2022

Вінницький національний аграрний університет

Механізація сільського господарства

Вінниця, 2014

Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К. Заболотного

Медицина, лікувальна справа

Вінниця, 2006

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Перелік тренінгів нижче:

2024

Щомісячне проходження тренінгів MEDAIR для керівного складу; «People Management for Managers», онлайн, Головний офіс Швейцарія MEDAIR 2023; «Humanitarian Project Management» онлайн, Головний офіс Швейцарія MEDAIR 2022; Train the Trainers «Export Consultant Development Program» онлайн/офлайн, Естонський інститут маркетингу, диплом консультанта з експортного консалтингу 2020-2021; «GIS» (Global Innovation Summit) за підтримки USAID, онлайн 2021; «Expo Pro Exporter Program» онлайн/офлайн, Інститут експорту України за підтримки USAID 2020; «Лідерська програма» Тренінгова компанія «Розвиток», м. Хмельницький 2018. В загальному проходження понад 10 специфічних тренінгів по безпеці та управлінню протягом 2015-2018 років.

Додаткова інформація

Свій розділ

Вілиний пересуватись країною, вільний в перетині кордону України у військовий час.

Олексій

Керуючий

Вінниця

40 000 грн.

39 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 1 місяць тому