Працював в 4 компаніях   27 років 3 місяці

Промисловість та Виробництво, Будівництво

Головний інженер

ТОВ "КАТРАНБУД"

Промисловість та Виробництво

8 місяців

09.2023 - 05.2024

Прийом персоналу, контроль за виконанням вимог охорони праці, узгодження проектів організації робіт. Організація виконання робіт, опрацювання тендерів, планування організації та проведення робіт, розробка та затвердження графіків виконання робіт, контроль виконання робіт, організація своєчасного постачання обладнання та матеріалів тощо.

Директор виробництва

ТОВ "МЕЙКБУД"

Будівництво

1 рік 1 місяць

08.2022 - 09.2023

Організація виконання робіт, опрацювання тендерів, планування організації та проведення робіт, розробка та затвердження графіків виконання робіт, контроль виконання робіт, організація своєчасного постачання матеріалів тощо.

Начальник відділу

ПрАТ «ММК ІМ. ІЛЛІЧА»

Промисловість та Виробництво

26 років 6 місяців

03.1997 - 09.2023

Організація розробки кошторисних розрахунків виходячи з виданих відомостей дефектів цехами замовниками;Контроль заявки на закупівлю послуг відповідно до затверджених бюджетів (БПЗ), (ТПЗ). Участь у проведенні тендерних процедур щодо вибору виконавця робіт.Проведення передкваліфікації постачальників послуг.Узгодження вартості матеріалів виконавця задіяних у виконанні робіт згідно з договором, специфікацією.Своєчасна підготовка та підписання договорів, специфікацій та первинної документації, закриття звітного періоду;Організація виконання робіт згідно з укладеними договорами, специфікаціями відповідно до затвердженого графіка.Притензійна робота з постачальниками послуг (зриви термінів, порушення правил охорони праці тощо), у тому числі роботи з дискваліфікації постачальників послуг.

Інженер з нагляду за будівництвом, майстра з ремонту електрообладнання

ПрАТ "ММК ИМ ИЛИЧА"

Промисловість та Виробництво

3 роки 1 місяць

02.2010 - 03.2013

Контроль за якістю будівельних матеріалів та монтажних робіт, проведення перевірок та випробувань, згідно проектних нормах та стандартів. здача об'єкта в експлуатацію.

Організація своєчасного ремонту електрообладнання доменного цеху.

Навчався в 1 закладі

Державний вищий навчальний заклад "Приазовський державний технічний університет"

Чорна металургія

Маріуполь, 2007

Додаткова інформація

Особисті якості

Стресостійкість в умовах багатозадачності, комунікабельність, аналітичний склад розуму, відповідальне ставлення до роботи, лояльність до ненормованого робочого часу.

Комп'ютерні навички

Навички роботи з пакетом MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams), SAP.

Водійське посвідчення

Так

Микола Сергійович

технічний директор

Київ

Готовий переїхати: Дніпро, Кропивницький, Черкаси

55 000 грн.

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому