Працював в 2 компаніях   8 років 4 місяці

Послуги для бізнесу - інше, Будівництво

Ментор

Фоп Окселенко

Послуги для бізнесу - інше

2 роки 2 місяці

04.2022 - до теперішнього часу

Займаюсь розвитком особистих якостей, ментального, і емоційного стану власників, керівників бізнесів та компаній. Відносно їхнього типажу обираємо вид керування та ведення діяльності, та розвиваємо мислення для виходу на вищий рівень.

Керівник будівельних проектів

Deqo Home System

Будівництво

6 років 6 місяців

03.2016 - 09.2022

В будівельні фірмі кар’єрне зростання розпочав від підсопного працівника до керуючого будівельною фірмою, займався всією організаційною роботою, зустрічами разом з власником фірми з клієнтами, підбором фахівців, та різними закупівлями. Також в процесі вивчав французьку мову для кращьої комунікації.

Ключова інформація

• Вирішення проблем
• Соціотипування
• Аналітичне мислення
• Уважність до деталей

Навчався в 1 закладі

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Газонафтопромисловий

Івано-Франківськ, 2014

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Інститут психології, курс практична психологія

Київ, 2022

Вивчали принципи психології, різні поведінкові моделі та взаємодію в соціумі.

Додаткова інформація

Особисті якості

Якщо Ви прогресивна компанія і розумієте, що люди найцінніший ресурс, контактуйте. Так як нам ще далеко до роботизаціі всіх процесів, і все ж люди є основними виконавцями. То і ефективність компанії напряму залежить від ефективності кожного працівника, що разом і дає значні результати. Тобто ефективний працівник, щасливий працівник (тут ми про всіх, а ж до власника) = успішна компанія. А як порахувати втрати, чи не допрацювання, від того що через психо-емоційний, ментальний стан людина стає менш мотивована, і тд.?! А це ми бачимо вже на показниках у звітах, без розуміння справжніх (всіх) причин. От це і є моя робота, оперативно покращувати стан, пропрацьовувати мислення, розвивати soft skills, щоб дійти до ефективний, щасливий працівник, круті результати= успішна компанія. Працюю з власниками бізнесів (в особисті можу надати рекомендації і контакти). Та з тими хто хоче покращити результати, і якість життя. Також являюсь ментором в бізнес спільноті, одній з найбільших в Україні. Для співпраці зконтактуйстесь, та обговоримо можливі варіанти. З повагою.

Дмитро

Коуч, ментор, тренер по soft skills

Київ

33 роки

Активно шукає роботу

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому