Працювала в 2 компаніях   8 років 9 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Комерційний директор

KTD group, Черкаси

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 2 місяці

05.2021 - до теперішнього часу

Професійні досягнення: Професійний ріст: Піднялася з посади начальника відділу продажів та розвитку власного бренду (май 2021 р - грудень 2023р) до комерційного директора (січень 2024 р - донині). , за мій перший рік на посаді комерційного директора, компанія імпортувала та успішно реалізувала товар, що збільшило попередні показники з дохідності (на 9% за результатом квартального звіту).Масштабні успіхи: умови оплати з клієнтами. Відповідальність та Функціонування: Ефективний менеджмент: Керую діяльністю компанії KTD-Україна, включно з виробництвом власної продукції, та координую роботу філіалів у Європі (Чехія, Словакія, Польща). Підпорядковуюся безпосередньо генеральному директору та власнику холдингу. Бюджетування: Розробка та контроль бюджетів на різних рівнях управління, забезпечення доходності та ефективності витрат. Ініціювання та реалізація маркетингових стратегій, проведення ринкових досліджень та управління репутацією компанії. Керівництво відділом логістики та оптимізація вартості: Під моє керівництво підпорядкований відділ логістики, який включає контроль логістичного бюджету, що безпосередньо впливає на собівартість товарів. Я забезпечую стратегічне розподілення ресурсів, ефективне розміщення товарних запасів між філіалами та графік своєчасного розмитнення та доставки продукції для сприяння оперативним продажам. Менеджмент: Ведення персоналу, включаючи найм, звільнення та мотивацію працівників. Регулювання взаємодій відділів з метою досягнення наших комерційних цілей.

Керівник відділу продажів

СЕВКАБЕЛЬЕЛЕКТРО, Черкаси

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 років 5 місяців

10.2015 - 03.2021

Професійні досягнення: Кар'єрне зростання: Починала на посаді супервайзера. Швидко було підвищено до керівника відділу продажу. компанії видатні бренді, такі як Neomax і Biom, через ефективні виставки та особисті комунікації. Стратегічне планування та управління розвитком територіального сегменту. Ведення переговорів на високому рівні та встановлення партнерських відносин із VIP-клієнтами. Розробка та імплементація ефективних маркетингових стратегій та заходів. Моніторинг конкурентної середовища та аналіз ринкових тенденцій. Оптимізація та контроль складських запасів.

Виклики та рішення: Провела успішні SWOT-аналізи, на основі яких були розроблені та проведені акції, які значно підвищили обсяги продажу.

Ключова інформація

Особисті якості та навички:

Вміння перетворювати проблемних клієнтів у надійних партнерів. Відкритість до компромісів і сильна мотивація до досягнення результатів. Готовність вирішувати складні завдання та відповідальне ставлення до прийнятих рішень.

Очікувана винагорода: 3000$ - 5000$+ (в залежності від посадових зобов'язань та навантаження)

Навчалась в 1 закладі

Чну ім. б. хмельницького

Економічний , менеджер - адміністратор

Черкаси, 2019

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

english every day

2023

комплексний інтернет маркетинг

2023

Додаткова інформація

Водійські права

Посвідчення водія категорії "в"

Хобі та інтереси

Захоплююсь кулінарією та подорожами , що надихає мене знаходити нові ідеї та підходи в роботі

Наявність авто

Наявність особистого автомобіля

Наталія Олександрівна

Директор комерційний, з продажів, маркетингу (виробництво, дистрибуція, імпорт, експорт)

Черкаси

4 000 $

41 рік

Активно шукає роботу

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому