Працювала в 2 компаніях 2 роки 7 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Адміністратор
Аудиторія 90
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 місяців
03.2025 - до теперішнього часу
Організація роботи закладу
• Контроль роботи офіціантів, барменів, хостес, прибиральниць;
• Складання графіків змін та контроль їх дотримання;
• Координація роботи з кухнею.
Робота з гостями
• зустріч і розміщення гостей у залі;
• вирішення конфліктних ситуацій, скарг, побажань клієнтів;
• забезпечення високого рівня сервісу.
Контроль якості
• перевірка чистоти залу, тераси, санвузлів;
• контроль подачі страв і напоїв відповідно до стандартів;
• перевірка зовнішнього вигляду персоналу.
Фінансова звітність
• контроль касових операцій, інкасації;Poster та Choice, Experience
• ведення щоденної звітності по виручці та витратах;
• контроль списання продукції.
Адміністративні функції
• проведення інструктажів, навчання персоналу;
• контроль дотримання санітарних норм і правил безпеки;
• замовлення витратних матеріалів, інвентарю.
Реклама та розвиток
• участь у просуванні ресторану (акції, святкові заходи);
• робота з відгуками клієнтів;
• співпраця з постачальниками і партнерами.
• Прийом дзвінків та кореспонденції
• Організація зустрічей
• Контроль за графіком роботи персоналу
• Координація роботи відділів
• Розподіл завдань між співробітниками
• Обслуговування клієнтів
• Контроль роботи офіціантів, барменів, хостес, прибиральниць;
• Складання графіків змін та контроль їх дотримання;
• Координація роботи з кухнею.
Робота з гостями
• зустріч і розміщення гостей у залі;
• вирішення конфліктних ситуацій, скарг, побажань клієнтів;
• забезпечення високого рівня сервісу.
Контроль якості
• перевірка чистоти залу, тераси, санвузлів;
• контроль подачі страв і напоїв відповідно до стандартів;
• перевірка зовнішнього вигляду персоналу.
Фінансова звітність
• контроль касових операцій, інкасації;Poster та Choice, Experience
• ведення щоденної звітності по виручці та витратах;
• контроль списання продукції.
Адміністративні функції
• проведення інструктажів, навчання персоналу;
• контроль дотримання санітарних норм і правил безпеки;
• замовлення витратних матеріалів, інвентарю.
Реклама та розвиток
• участь у просуванні ресторану (акції, святкові заходи);
• робота з відгуками клієнтів;
• співпраця з постачальниками і партнерами.
• Прийом дзвінків та кореспонденції
• Організація зустрічей
• Контроль за графіком роботи персоналу
• Координація роботи відділів
• Розподіл завдань між співробітниками
• Обслуговування клієнтів
Адміністратор-керівник
Юрашки, Львівська майстерня пряників
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 7 місяців
06.2023 - до теперішнього часу
робота у закладі Famme bar сербська 4 від цього ж власника
Керування персоналом, слідкування за роботою та обов’язками персоналу, закупівля алкоголю і тд, ведення таблиць, пошук персоналу, проведення інвентаризацій, стажування персоналу, розробка меню
Ключова інформація
• Комунікативні навички
• Вміння працювати в мультизадачному режимі
• Організаційні здібності
• Ведення документації
• Вміння працювати в мультизадачному режимі
• Організаційні здібності
• Ведення документації
Навчалась в 1 закладі
Комунальний заклад Львівської обласної ради "Львівський коледж декоративного і ужиткового мистецтва ім. І. Труша"
Художній розпис
2023
Володіє мовами
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Анастасія
Анастасія
Адміністратор

Вінниця
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому