Працювала в 2 компаніях   17 років 10 місяців

Освіта

Вчитель історії

Ліцей № 10 міста Олександрії, Кіровоградської області

Освіта

17 років 8 місяців

09.2006 - до теперішнього часу

Додаткові обов'язки: секретар атестаційної комісії; соціальний педагог по профорієнтаційній роботі.

Вчитель

Ліцій 10 м. Олександрія, Кіровоградська область

Освіта

17 років 9 місяців

08.2006 - до теперішнього часу

Ключова інформація

Робота із дітьми 5-17 років. Відповідальна. Легко находжу контакт. Старанна. Креативна. Цілеспрямована. Маю вміння розв'язувати різні проблеми. Гарна організація роботи. Володію різноманітними ігровими методиками та технологіями. Здатна виявляти ініціативу. Підготовка дітей до НМТ (ЗНО).

Особисті якості: любов до дітей, відповідальність, уважність до деталей, пунктуальність, оптимізм, справедливість, рішучість, працьовитість, активність.

Навчалась в 4 закладах

2024

Кіровоградський педагогічний університет ім. В. Винниченка

Історичний. Вчитель історії та народознавства

Кіровоград, 2023

Кіровогрдськи педагогічний університет ім. В. Вінниченка

Історичний

Кропивницький, 2003

Педагагічний університет ім. В. Вінниченка

вчитель історії

Кропивницький, 2003

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

«Перша психологічна допомога під час та після війни»

2023

Допомога позбутися проблем у разі: невротичних станів; апатії, депресивні розладів; тривалої тривоги; панічних атак, фобій; тривалі розлади сну (безсоння, порушення засинання, короткочасний сон); нав?язливих думок; розладів харчової поведінки; слухових або зорових галюцинацій; думки про завдання собі або іншим ушкоджень, суїцидальні думки тощо; залежності.

" Нова українська школа: адапційний цикл базової середньої освіти"

2023

Виховати інноватора та громадянина, який вміє ухвалювати відповідальні рішення та дотримується прав людини: вільне володіння державною мовою; математична компетентність;компетентності у галузі природничих наук, техніки і технологій; інноваційність; екологічна компетентність; інформаційно-комунікаційна компетентність; навчання впродовж життя; громадянські та соціальні компетентності, пов’язані з ідеями демократії, справедливості, рівності, прав людини, добробуту та здорового способу життя, з усвідомленням рівних прав і можливостей; культурна компетентність; підприємливість та фінансова грамотність.

"Освіта для всіх: різноманітність, інклюзія та фізичний розвиток"

2023

Навчилася: - реалізовувати компетентнісну парадигму навчання; - критично та системно мислити; - розуміти сучасні тенденції розвитку освіти; - діяти відповідально та свідомо; - ефективно комунікувати та працювати в команді; - ефективно взаємодіяти з представниками інших професійних груп; - цінувати й поважати багатоманітність суспільства.

«Перша домедична допомога в умовах війни»

2022

Знання, які отримала під час опрацювання курсу, базуються на протоколах тактичної медицини (TCCC), розроблених американським Комітетом TCCC, а це означає їхню ефективність і особливу практичність. За 10 уроків дізналася: як зупиняти кровотечу з використанням тампонади, прямого тиску та джгутів; як проводити реанімацію та викликати швидку; як діяти при опіках тіла, переохолодженні, немасивних кровотечах тощо. 

"Школа для всіх"

2022

Підвищила рівень загальни та фахових компетентностей щодо організації інклюзивного освітнього середовища; розвинула здатності до: роботи в умовах учнівського багатоманіття; впровадження диференційованого навчання та співучителювання; підтримки ефективної поведінки у класі та психологічного здоров'я учнів.

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Свій розділ

Сімейний стан: заміжня.

Діти: син – 20 років та донька 14 років.

Шкідливі звички: не маю.

Хобі: в’язання, готування, спорт, чітання.

Ольга Петрівна

Няня для дитини. Домогосподарка

Київ

30 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота

Оновлено 4 дні тому