Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 1 компанії   31 рік 6 місяців

IT

Конструктор, Технический Директор, Директор

Назву компанії приховано

IT

31 рік 5 місяців

12.1992 - до теперішнього часу

пройшов шлях від пересічного працівника до керівника компанії, організував свій бізнес.

Ключова інформація

Дипломи(освіта):

1) верстати з ЧПУ, налаштування та експлуатація.

2) Інженер-електрик (спец. Енергетичні установки).

3) Фахівець Обчислювальної техніки (ПЕОМ).

Мова:

1) Українська

2) російська

3) Англійська (технічна, вільно читаю технічні тексти, можу розмовляти (не вільно, мало практиці))

Коротко про себе.

Висококваліфікований інженер-конструктор з досвідом досліджень, розробок, проектування та організації дрібносерійного та серійного виробництва електронної та електромеханічної продукції. Розробка та виробництво силової електроніки (постійний та змінний струм до 1000В), систем керування (датчики фізичних величин - вібрації, тиску, сили, газу температури, переміщень (кутових та лінійних), прискорень, оптичними тощо), кроковим і серводвигунами. Управління персоналом та різноманітними виробничими процесами, програмування та робота з ЧПУ.

Вища (університетська) освіта за спеціальністю електротехніка, механіка та програмування мікроконтролерів.

Експертні навички програмування на мові C для мікропроцесорів Atmel (понад 20 років), Texas Instruments (MCP430) (понад 8 років). Досвід роботи з контролерами MSP430, STM32, Atmel/Microchip. Середовище розробки StmCubeIDE, MicrochipAvrStudio. Мова програмування Assembler, C. Досвід управління проектуванням та різними виробничими процесами (понад 25 років). Embedded SW development. Embedded developer. Experience in debugging and finding the root cause of the issues.

Досвід програмування мовою "C" (стандарт С99, в т.ч. компілятор GCC) понад 25 років. Досвід розробки та налагодження програм для мікроконтролерів CORTEX; AVR; MSP430. Комунікаційні інтерфейси RS232, RS485. Досвід роботи з IDE: Eclipse, AVRStudio, CVAVR. Великий досвід та рівень знань схемотехніки, досвід роботи з вимірювальним обладнанням (осцилограф, спектроаналізатор, генератор сигналів тощо).

Маю свою розробку БПЛА варіант "літак", придатну для серійного або масового випуску. Свої розробки в галузі електроніки та радіоуправління БПЛА.

Керував компанією в сфері супутникового зв'язку, передача даних, вивів компанію за показниками ефективності у "ТОП100 найкращих телекомунікаційних компаній".

Експертні навички в галузі проектування, розробки, тестування датчиків вібрації, тиску, сили, газу, напруги та струму. Створення аналогові, цифрові, цифрово-цифрові, аналогово-цифрові та змішані сигнальні схеми, а також електричні характеристики для нових систем. Активна доля у повному життєвому циклі проектування, від визначення вимог до проектування, створення прототипу, підтвердження концепції, тестування та впровадження інтерфейсу; окреслити та розробити плани валідаційних випробувань.

Теоретичні та наукові розробки в галузі свинцевих акумуляторів. Взаємодія з внутрішніми замовниками та зовнішніми виробничими та машинобудівними командами.

Експертний рівень з електрохімічних процесів, хімічних джерел струму.

Експертний рівень у процесах перегонки та поділу речовин органічної хімії за допомогою термічних та вакуумних методів. (вакуумна дистиляція спирту, власні розробки тех.процесу та мікроконтролера управління).

Навички експерта - операційна система Microsoft Windows, (Microsoft Word, Excel), ОС Android, програмування на C для мікроконтролерів.

Просунутий користувач - AutoCAD, Autodesk ArtCAM.

Можу керувати людьми, проводити навчання (в рамках поставлених завдань) ефективно виконувати поставлені завдання.
P.S. Шановні роботодавці! Якщо ви прочитали моє резюме, і хочете запропонувати мені вашу роботу за зарплату касира в "Сільпо", то не витрачатимемо мій час і ваш час. Вчитися на Інженера це 6 років життя, а потім удосконалюватись у професії, і не в одному напрямку, це ще 15-25 років життя. Касиру в "Сільпо" не потрібна вища освіта і не має такої відповідальності як у Інженера. Запропонуйте мені окрім вашої дуже важливої роботи таку ж важливу зарплату. Дякую за розуміння.

Навчався в 1 закладі

СВВМИУ

Электротехнический факультет

Севастополь, 1991

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

поглиблений

Анонімний пошукач

Инженер-Конструктор, Технический Директор, Директор

Київ

56 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота, гібридна

Оновлено 4 години тому