Працював в 4 компаніях   3 роки 4 місяці

IT, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

2d artist

KAVA Gaming Studio

IT

11 місяців

05.2023 - 04.2024

з 05.2023 по 04.2024 (11 місяців)KAVA Gaming Studio, Київ (IT)З травня 2023 по квітень 2024 я працював віддалено в KAVA Gaming Studio. Моя робота включала створення ілюстрацій, промо-арту, концепцій персонажів і середовища, а також створення ескізів і 3D-моделювання. Приблизно 70% моєї роботи було присвячено аутсорсингу мобільної версії World of Tanks Blitz від Wargaming. Деякі з моїх робіт вже представлені в грі та на офіційному сайті.Посада: 2D художник (віддалена робота)Обов'язки:? Створення ілюстрацій, у тому числі матових малюнків, рекламного мистецтва, концепцій персонажів та екологічного мистецтва.? Скетчінг та 3D моделювання.

2d artist

WhaleApp

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

6 місяців

06.2021 - 12.2021

Обов'язки:? Створення іконок, фонів, концепцій, UI та персонажів для слот-машин мобільних пристроїв.? Відповідальність за створення концепції та відображення слотової гри, включаючи різні аспекти геймплею та графіки.

2d Artist

Candy Grill

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

5 місяців

11.2020 - 04.2021

Посада: 2D художник (віддалена робота)Обов'язки:? Створення значків, фонів, концепцій, інтерфейсу користувача та персонажів для мобільних ігрових автоматів.? Відповідає за концептуалізацію та ілюстрацію ігрового автомата, включаючи різні аспекти ігрового процесу та графіки.Я працював у Candy Grill, де мав можливість створити повний візуальний дизайн для однієї з ігор Oscar Slots. Я впорався із завданням на відмінно, і тепер гра доступна на сайті.

2d artist

Slotopaint

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 2 місяці

02.2019 - 04.2020

з 02.2019 по 04.2020 (1 рік 2 місяці)Slotopaint, Миколаїв (IT)СлотофарбаПосада: 2D художник (офіс)Обов'язки:? Робота над ігровими автоматами для мобільних пристроїв (іконки, фони, концепції, інтерфейс користувача та персонажі).РедагуватиВидалити

Ключова інформація

Дмитро Дорошенко Романович.

Контактна інформація:Електронна пошта: doroshik00@gmail.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/dmitriy-doroshenko-89ab771a4/

Закрите портфоліо: https://drive.google.com/drive/folders/13mdwkRZZC-egtdTBPlFXH4R3RPbX0Wes?usp=sharing

Відкрите портфоліо:https:
https://www.artstation.com/doroshik

  • Професійний Профіль:
    Я - художник-ілюстратор і концепт-художник з досвідом роботи в індустрії мобільних ігор. Мої навички охоплюють різні аспекти 2D і 3D мистецтва, від ілюстрації до моделювання, а також створення концепцій персонажів та оточуючого середовища. Володію досвідом роботи як у команді, так і як фрілансер. Ставлюся до роботи відповідально, гнучко та прагну до професійного зростання.3,5 роки досвіду в індустрії.3,5 років досвіду роботи в індустрії мобільних ігор.
  • Досвід роботи:KAVA Gaming Studio (Травень 2023 - Квітень 2024)Посада: 2D Художник(віддалена робота)Обов'язки:? Створення ілюстрацій, включаючи матові малюнки, промо-арт, концепції персонажів та оточуючого середовища.? Скетчинг та 3D моделювання.
  • Ambersoft (Січень 2022 - Лютий 2022)Посада: Концепт-художник(віддалена робота)Обов'язки:? Створення концепцій персонажів та зброї в стилі Cyberpunk.
  • WhaleApp (Червень 2021 - Грудень 2021)Посада: 2D Художник(віддалена робота)Обов'язки:? Створення іконок, фонів, концепцій, UI та персонажів для проекту "BlitZ Rise of Heroes"
  • Candy Grill (Листопад 2020 - Березень 2021)Посада: 2D Художник (віддалена робота)Обов'язки:? Створення іконок, фонів, концепцій, UI та персонажів для слот-машин мобільних пристроїв.? Відповідальність за створення концепції та відображення слотової гри, включаючи різні аспекти геймплею та графіки.
  • Фріланс (Червень 2020 - Жовтень 2020)Посада: 2D Художник (віддалена робота)Обов'язки:? Створення арт-роботи для музичного трейлера? Портретування в стилі "Сімпсонів"
  • Slotopaint (Лютий 2019 - Квітень 2020)Посада: 2D Художник(робота в офісі)Обов'язки:? Робота над слот-машинами для мобільних пристроїв (іконки, фони, концепції, UI та персонажі)
  • Навички та спеціалізації:? Ілюстрація? Концепт-арт? Моделювання 3D? Цифрова скульптура? Скетчинг? Дизайн оточуючого середовища? UI
  • Програмне забезпечення:? Adobe Photoshop? Blender? Unreal Engine? ZBrush? DAZ Studio? Keyshot? PureRef? Jira? Discord? Miro? Unreal Engine? Gaea

Навчався в 1 закладі

Николаевский национальный университет имени В. А. Сухомлинского

физическог овоспитания

Николаев, 2013

Дмитро Романович

2d artist,2д художник,concept artist,концепт художник,illustrator,ілюстратор

Миколаїв

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Харків

33 роки

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому