Працював в 8 компаніях   29 років 2 місяці

Юридичні послуги, Державний сектор, Енергетика та Енергоносії, Автомобільна промисловість та Автобізнес, Банки, Охорона та Безпека

Адвокат-юрист

самозанята особа

Юридичні послуги

8 місяців

08.2023 - до теперішнього часу

Правове забезпечення господарської діяльності великих торговельних мереж: "iStore ", "А-Сервіс", "Август-Кий", "Веселий кок".

- Реєстрація торговельного знаку ("iStore", "ReStore"), реєстрація книжкового видавницьтва ("МАКМЕН"

- Реєстрація в Україні: ТОВ, ФОП, КУА, благодійних фондів, громадських організацій, іноземного представницьтва, юридичної особи з іноземним капіталом (бенефіціар нерезидент) представник їх інтересів по легалізованій довіреності в Україні.

Провідний юрисконсульт

Державна установа

Державний сектор

3 роки 6 місяців

06.2020 - 12.2023

Складання правових документів: господарських, цивільних договорів, наказів, робота з корпоративними правами установи. Публічні закупівлі для потреб державних замовлень (тендерний комітет). Напряму співпраця з центральними міністерствами та відомствами (МінЦифри, МінОсвіти, ДІЯ, МінЕкономіка, МінОборони) ведення військового обліку та мобілізаційні дії, навчання та ведення цивільного захисту населення та протимінна діяльність , антикорупційна програмна діяльність уповноваженої особи. Робота з контролюючими та правоохороними органами. Cудові справи, робота з виконавчою службою, виконавчі нотаріальні написи.

юрист - господарник

ВАТ "УКРЕНЕРГОПРОМ"

Енергетика та Енергоносії

15 років

01.2002 - 01.2017

- Проектно-кошторисна діяльність в сфері енергетики ( теплова енергетика великі мережі - котельні та ТЕЦ, сонячна генерація ).

- Надання в оренду власних офісних та жилих (місця тимчасового проживання) приміщень, купівля-продажу нерухомого майна (готельних комплексів) обслуговування їх та здача в оренду, будівництво нових апартаментів готелів (м. Трускавець), узгодження проєктно-будівельних документів, документів на землю, на воду, субпідрядні організацїї.

- Готельна діяльність м. Трускавець (власні) готелі "САНІ" "ХЕЛЛІ","SOLOMIYA" ресторани, кафе, заклади швидково харчування при готелях та офісних будівлях.

- Корпоративна робота: реєстрація нового товариства, зміна власника, директора та інші зміни.

старший партнер адвокат

"АДВОКАТСЕРВІС"

Юридичні послуги

2 роки

01.2000 - 01.2002

Прийом громадян , надання консультацій представлення інтересів в судах та інших державних установах та організаціях. Супроводження господарської діяльності юридичних осіб.

Керівник юридичного відділу

ВАТ "КИЇВЗОВНИШТРАНС"

Автомобільна промисловість та Автобізнес

2 роки

01.1998 - 01.2000

Міжнародні та внутрішні грузові вантажні автоперевезення. Керування юридичним відділом. Юридично-правовий супровід господарської (кадрової) діяльності товариства. Складання правових документів: господарських, цивільних договорів, наказів, робота з корпоративними правами товариства (зміна власників, зміна керівників підприємств, внесення змін до правовстановлюючих документів статуту), ліквідація товариств. Судові справи, робота з державною виконавчою службою. Корпоративна робота: реєстрація нового товариства, зміна власника, директора та інші зміни.

Юрист банківського права

Ощадбанк. Радянське відділення м. Київ

Банки

1 рік

01.1997 - 01.1998

Юрист міського відділу. Ведення господарських справ (договори), розгляд первинних документів юридичних осіб та фізичних осіб, прийом громадян, віповіді на скарги, заяви, звернення. Банківські послуги по кредитам фізичним та юридичним особам (кредитний комітет) робота з державними установами. Укладання договорів, робота з судами, виконавча служба по стягненню майна. Купівля нерухомого майна для банку. Виконавчий нотаріальній напис.

юрист

Міжнародна охоронна компанія

Охорона та Безпека

3 роки

01.1993 - 01.1996

Супровід господарсько-кадрової роботи компанії "ГРУПП 4 СЕКУРІТАС". Договора укладання, прийом звільнення працівників. Відповіді на заяві, запити, листи та інш. Робота з правоохоронними та контролюючими органами.

інспектор

Державна установа

Державний сектор

2 роки

01.1990 - 01.1992

Прийом особистий громадян. Відповіді на листи, звернення, скарги. Прийом первинних документів для соцвиплат передбачених державою (компенсації, пенсії, спецавтотранспорт, путівки на відпочинок, нагороди ЧАЕС та льготи) . Господарська-кадрова робота в установі. Судові справи.

Навчався в 1 закладі

Академія

право - юриспруденція

/, 1997

Володіє мовами

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Державне свідоцтво про підвищення кваліфікації ведення військового обліку та мобілізації військовозобов’язених.

Київ. МінОсвіти та МО України, 2023

Державне посвідчення про функціональне навчання у сфері цивільного захисту ДСНС України.

Кіїв. ДСНС України, 2023

Свідоцтво адвоката

КДКА м. Київ, 2000

Додаткова інформація

Особисті якості

- Приватна адвокатська діяльнисть.

Віктор

Юрисконсульт. Фахівець з військового обліку

Київ

56 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 22 години тому