Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працювала в 1 компанії   16 років 10 місяців

Юридичні послуги

Юрист

самозайнята особа

Юридичні послуги

16 років 9 місяців

05.2005 - 02.2022

Доброго дня. Мене звуть Наталія . Мені 39 років. Маю вищу юридичну освіту. З травня 2005 року по грудень 2011 року працювала консультантом ( помічником) державного нотаріуса. Займалася прийомом людей, нададавала консультації з приводу зібрання необхідних документів для здійснення нотаріальної дії. Друкувала пректи документів таких як: різноманітні договори, свідоцтва, заяви, довіреності, заповіти та інше. Працювала з реєстрами, вела архіви та виконувала всі інші дії по дорученню нотаріуса. З лютого 2012 року працювала юристом (самозайнята особа). Спеціалізуюся в цивільних, сімейних, адміністративних справах. Маю великий досвід у представництві клієнтів у суді, вирішенні спорів та складанні правових документів, включаючи позовні заяви, в разі необхідності апеляційні та касаційні скарги, договори та інші юридичні документи. Консультація клієнтів з питань цивільного законодавства. Консультувала громадян, з приводу того, як в подальшому правильно виконати рішення суду. Добре вмію працювати в ЄДРСР. Після початку війни вимушена була закритися та переїхати, так як регіон був під окупацією. Вмію: 1. вести архіви, 2. займатися діловодством, 3. ефективно комунікувати з клієнтами, 4. працювати та швидко приймати рішення, 5. швидко навчаюся новому .6. здатність до самостійності та організованості в роботі.

Ключова інформація

- Грамотне володіння української та російськими мовами та орфографією. - Високий рівень знання цивільного законодавства.

- Вміння ефективно комунікувати з клієнтами та іншими сторонами.

- Великий досвід у складанні юридичних документів.

- Вміння працювати в стресових ситуаціях та швидко приймати рішення.

- Здатність до самостійності та організованості в роботі.

- Вміння працювати з веб-інструментами та програмами.

- Постійне вдосконалення та оновлення знань.

Навчалась в 1 закладі

МАУП

правоведение

Киев, 2011

Володіє мовами

Англійська

базовий

Польська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Наталія

Юрист

Київ

12 000 грн.

39 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота

Оновлено 8 годин тому