Працювала в 1 компанії   2 роки 4 місяці

Інше

відсутня

відсутня

Інше

2 роки 3 місяці

01.2022 - 04.2024

Я вперше шукаю роботу віддалено, тому, на жаль, попереднє місце роботи відсутнє. Але я маю знання, амбіції та бажання реалізуватися!
До уваги! Період роботи вказувала навмання

Ключова інформація

Я займаюсь вивченням англійської мови вже понад 4 роки та наразі маю рівень англійської В1+. Наприкінці цього року я отримаю сертифікат від свого вчителя про засвоєння мови на цей рівень, наразі я маю сертифікат про засвоєння на рівень В1( фото мається ). Я почуваю себе впевнено в володінні англійською, добре знаю граматику та можу вільно висловлювати власну думку. Регулярно продовжую навчатись та покращувати свій рівень знань. У майбутньому маю намір скласти Кембриджський екзамен. До моїх навичків входить:
- швидке засвоєння інформації, її опановування та переробка
- високий рівень знань англійської, російської та української мов
- швидка адаптація до нового середовища та обставин
- вміння знаходити вихід з проблемної ситуації
- постійний розвиток та навчання
- вміння бачити свої помилки, оперативно їх виправляти та навчатися на них
Я зацікавлена у перекладі або редагуванні текстів англійською, відношусь до цього з ентузіазмом, тому якщо вам у команді потрібен працівник з володінням англійської, я відкрита до співпраці!

Навчалась в 1 закладі

Дніпровський ліцей №129 Дніпровської міської ради

10 клас з профілем вивчення математики поглиблено

Дніпро, 2025

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат про підтвердження засвоєння англійської на рівні В1

Дніпро, 2023

Цей сертифікат від мого вчителя (фото-підтвердження мається) англійської мови свідчить про те, що за 2022-2023 навчальний рік я засвоїла англійську на рівень В1. Наприкінці цього року я отримаю такий самий сертифікат, але з підтвердженням знань на рівень В1+

Додаткова інформація

Про мене як про особистість

Я цікавлюсь вивченням англійської ще з початкових класів, змалку бачила у цьому перспективу та відповідально ставилась до цього предмета. З 12 років почала займатись у мовній школі, мій рівень англійської значно покращився, мала досвід спілкування з її носіями, дуже підтягнула граматику та словниковий запас. Загалом завжди полюбляла гуманітарні предмети: українська, англійська мова, зарубіжна та українська література. Тому до роботи з текстом ставлюсь з інтересом. Наразі продовжую вивчати англійську з вчителем, планую опанувати мінімум рівень В2 та пов?язати своє майбутнє життя з англійською. Зараз хочу задіяти усі отримані протягом років знання, показати на що я здатна та бути корисною там, де це необхідно! Велике прохання телефонувати тільки якщо є пропозиція з указаної у резюме посади! Найліпшим варіантом буде спочатку написати у Телеграм, а потім зв?язатися щоб обсудити усі деталі.

Дар?я Володимирівна

Письмовий перекладач з англійської віддалено

Дніпро

4 000 грн.

16 років

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому