Працював в 6 компаніях   4 роки 3 місяці

Фінансові послуги, Видавництва та Поліграфія, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail

Фахівець телефонного обслуговування

ТОВ "Cпоживчий Центр"

Фінансові послуги

1 місяць

11.2023 - 12.2023

Комунікація та спілкування з клієнтами віддалено.

Приймання вхідних дзвінків.
Консультаційна підтримка.
Обслуговування гарячої лінії – робота зі скаргами та побажаннями. Надання клієнтам інформації по компанії : послуги, акції, тарифи тощо.
Здійснення вихідних інформаційних телефонних розмов

Комірник

ТОВ"Фактор-Друк"

Видавництва та Поліграфія

9 місяців

02.2022 - 11.2022

Комірник виконує такі функції: як організацію, приймання, зберігання та видачу різних матеріальних цінностей на складі. А також веде постійний облік переміщення товару, стежити за правильністю оформлення заявок на ввезення та вивезення продукції.

Комплектувальник товару

ТОВ "АЙПЕТ"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 місяці

09.2021 - 12.2021

Відбирає товари на підставі документів, розпаковує їх та організує переміщення цих товарів до місця комплектування партії. Перевіряє відповідність маркування товарів за документами про фактичну наявність
Опрацювання товару в наявності на полицях, та своїх відведених місць для зберігання.

Продавець-консультант торгового залу

ТОВ"Будмен"

Торгівля роздрібна / Retail

6 місяців

11.2019 - 05.2020

Оформлює вітрини прилавків. Прибирає нереалізовані товари та тару. Обслуговує покупців, показує товари, демонструє їх у дії, консультує щодо конструктивних особливостей окремих видів товарів, їх призначення, властивостей, якості, правил догляду за ними, цін, стану моди поточного сезону.

Продавець-консультант

ТОВ"AТБ-маркет"

Торгівля роздрібна / Retail

5 місяців

01.2015 - 06.2015

Продавець замовляє та приймає товари, проводить розміщення та викладку, надає консультацію, обслуговує покупців різної категорії, упаковує товари.

Продавець - консультант

ТМ''Посад"

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 9 місяців

01.2013 - 10.2014

Заповнення товаром, вітрин відділу товаром, наявним на складі.Відділ "Спиртних напоїв та відділ хімії".

Консультування покупців, допомога у виборі товару.

У роботі на цій посаді, я отримав особисті навички в спілкуванні з покупцями та іншими представниками торговельної сфери !Комунікабельність — допомогла в спілкуванні з покупцями при наданні інформації про товари, мережі та дисциплінованість ця риса характерна змінювати, цінники- товару на відділі.

Ключова інформація

Стресостійкий, у розмові можу знайти компроміс зі співрозмовником.

Перфекціоніст – я звертаю увагу на дрібні деталі, цю чесноту свого характеру, я додам також у позитивний бік. Бо завдяки цій чесноті в характері, я знаходив неточності та за потреби, виправлявши їх.

Також до своїх чеснот та навичок котрі я відношу до позитивного та гарного кейсу це Soft skills навички до яких відносяться такі чесноти в характері як:емоційний інтелект; критичне мислення; креативність; стресостійкість та командна робота
Також до своїх чеснот позитивних та гарних можу віднести доброзичливе ставлення до співрозмовників та колег.

Навчався в 1 закладі

Харківський орден "Знак Пошани" Електромеханічний технікум транспортного будівництва

Енергопостачання

Харьков, 2006

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

УКРАЇНСЬКА МОВА

Курси, тренінги, сертифікати

"ДІЯ" HR manager

2024

Вільна можливість в спілкуванні та гарні можливості в підборі та розумінні персональних компетенціях співробітників. Влагодження та робота з нестандартними та стресовими ситуаціями. Допомога при влаштуванні та ведення від співбесіди до повного влаштування працівника на посаду. Адаптація, мотивація і розвиток персоналу, дослідження психологічного клімату колективу, проведення корпоративних заходів.

"Дія"курс "Менеджер Google ads"

2023

Цей освітній курс, надавши та поглибивши навички в користуванні такими навичками, як реклама на такій платформі як Google 
Як планувати та надавати змогу розповсюдженні реклами завдяки, платформі "Google ADS". Що таке стратегія бренду та як працює платформа "Google Ads".

Дія "Освіта" основи Кібергігієни

2023

Цей курс, поглибив та надав змогу розвинути такі навички та поглибив знання в розумінні роботи фішингових сайтів та посилання. Також за вдяки проходженню цього курсу, я розвинув та поглибив знання в безпеці користування сайтами та використання sim-карт і які бувають види та злами сайтів та телефонних sim-карт

“Дія” Освіта. Публічні консультації онлайн

2023

Цей курс,поглибив знання та надав роз'яснення на такі запитання як:1.Які види є публічних виступів та які класифікації публічних виступів.

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

У вільний час, я люблю читання книг з таких жанрів як: Історія, документальна та художня. Як і світова історія, так і історія України. особистості. Також у вільний час, обожнюю перегляд фільмів наукових та пізнавальних, з різних жанрів, також обожню серіали з самоосвітніх циклів.
Зі спортивних видів спорту подобаються командні види — такі як: футбол та баскетбол і міні — футбол.

Особисті якості

Також до свого характеру можу віднести такі чесноти, як чесність; терплячість. Упевнений у собі; не боюся поставити питання, коли чогось не знаю, а хочу дізнатися, чи навіть навчитися. ефективність праці співробітників Лідерські якості, можу за потреби взяти ініціативу щодо розв'язання організаційних питань. Пунктуальність – вчасно приходити на своє робоче місце, а за потреби – навіть раніше. Допитливий — я чудово збираю інформацію.
І за потреби запитував поради у працівників, які працювали більший час. Легко знаходжу спільну мову зі співрозмовником.

Сергій

smm менеджер

Харків

12 000 грн.

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, позмінна робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому