Працювала в 6 компаніях   29 років 8 місяців

Державний сектор, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності Управління

Держенергонагляд

Державний сектор

5 років 2 місяці

04.2019 - до теперішнього часу

Дотримання лімітів, зазначених в кошторисі видатків на фінансування адміністративних витрат. Аналіз оформлення рахунків, накладних та актів, отриманих від організацій для сплати за надані послуги. Формування реєстрів по бюджетним зобов'язанням, бюджетним фінансовим зобов'язанням та платіжним інструкціям. Формування та рознесення виписок, даних по кошторису, плану асигнувань, змін до кошторисів в ПЗ «ІС-ПРО». Подання до органів ДПС форм 20-ОПП та податкових декларацій з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) та проведення розрахунків відповідно до поданих документів. Ведення касових видатків з господарської діяльності організації. Формування меморіальних ордерів за № 2; 2.1; 2.2; 4; 6. Листування по питанням, що виникають в процесі роботи.

Заст.начальника відділу бухгалтерського обліку фінансово-економічного управління

Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві

Державний сектор

7 місяців

09.2018 - 04.2019

Чітке дотримання лімітів, зазначених в кошторисі видатків на фінансування адміністративних витрат. Аналіз оформлення рахунків, накладних та актів, отриманих від організацій для сплати за надані послуги. Перевірка платіжних доручень. Ведення касових видатків з господарської діяльності управління. Перевірка меморіальних ордерів за № 1; 2; 2.1; 2.2; 4; 6; 8; 10; 13. Контроль за розміщенням електронних версій договорів на єдиному веб-порталі використання публічних коштів. Листування по питанням, що виникають в процесі роботи відділу.

Головний спеціаліст бюджетно-фінансового відділу

Лівобережне об'єднане управління ПФУ в м. Києві

Державний сектор

2 роки

04.2016 - 04.2018

Проведення переговорів щодо оформлення договорів, листування по питанням, що виникають в процесі дії договорів. Формування додатку до річного плану та змін до нього, підготовка та проведення допорогових закупівель. Складання звітності по відділу: аналітична записка, виконання бюджету, 1-торги звіт, звіт про перевірки іншими контролюючими органами та розкрадання, звіт про надходження коштів, план роботи відділу та його виконання, оформлення протоколів нарад зі спеціалістами відділу. Робота з системою «Клієнт-банк», формування виписок щодо надходження коштів та подання звіту про рух коштів по рахункам. Ведення обліку міжміських розмов. Розміщення електронних версій договорів на єдиному веб-порталі використання публічних коштів.

Заступник начальника відділу ведення електронних реєстрів

Управління Пенсійного фонду України в Деснянському районі м.Києва

Державний сектор

4 роки 5 місяців

10.2011 - 03.2016

Формування звітності щодо роботи відділу: аналітична записка, подання моніторингів. Направлення запитів, надання відповідей, листування зі страхувальниками, фізичними особами-підприємцями, застрахованими особами, органами ДФС та правоохоронними органами. Контроль за використанням даних з Єдиного реєстру застрахованих осіб, оформлення довідок ОК-5, ОК-7.Прийом, введення звітів та консультація страхувальників щодо заповнення звітності і виправлення помилок в звітах, телефонограми та листування зі страхувальниками, фізичними особами-підприємцями, оформлення довідок співставлення достовірності даних, повідомлення страхувальників щодо майбутніх пенсіонерів. Застосування фінансових санкцій за неподання, несвоєчасне подання звітності, за недостовірне подання даних.

Головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку

Управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м.Києва

Державний сектор

10 років 6 місяців

03.2000 - 09.2010

Прийом, введення звітів та консультація страхувальників щодо заповнення звітності і виправлення помилок в звітах, телефонограми та листування зі страхувальниками, фізичними особами-підприємцями, оформлення довідок співставлення достовірності даних. Застосування фінансових санкцій за неподання, несвоєчасне подання звітності, за недостовірне подання даних.РедагуватиВидалити

Секретар-референт

ТОВ СУБП «Коала-Сайнс»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

6 років 8 місяців

07.1993 - 03.2000

Виконання технічних функцій по забезпеченню роботи керівника. Володіння такими технічними засобами, як персональний комп'ютер, телефон, факс, ксерокс. Підготовка засідань і нарад. Прийом відвідувачів. Підготовка відряджень. Планування своєї роботи.

Ключова інформація

Клієнт-Банк, M.E.Doc, MS Outlook, ІС-ПРО, СДО «Клієнт Казначейства-Казначейство», АСКОД, Word, MS Excel,

Навчалась в 1 закладі

Київський економічний інститут менеджменту "ЕКОМЕН"

Економіст-маркетолог (маркетинг у виробничій сфері)

Київ, 1999

Володіє мовами

Англійська

базовий

Французька

базовий

Польська

базовий

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою

Київ, 2022

22.02.2022 р УМД № 00115232

Додаткова інформація

Особисті якості

Відповідальна

Інга Михайлівна

Скарбник (без готівки)

Київ

40 000 грн.

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 2 тижні тому