Працювала в 2 компаніях   20 років 6 місяців

Промисловість та Виробництво

Провідний інженер

ПІВДГЗК

Промисловість та Виробництво

6 років 7 місяців

11.2017 - до теперішнього часу

Функціональні обов'язки:складання перспективних планів поставок запасних частин відповідно до номенклатури,укладання договорів поставки, закупівля всього спектра за позиціями запасних частин до транспортної та залізничної техніки (автобуси, трактори, бульдозери, самоскиди, залізничні вагони тощо), підготовка специфікацій, оформлення протоколів розбіжностей, забезпечення виконання договірних зобов'язань за кількістю, номенклатурою, асортиментом, якістю, строками та іншим умовам;ведення переговорів з партнерами щодо оптимізації витрат, супровід договорів;контроль юридичних та фінансових аспектів закупівель, контроль та звірка взаєморозрахунків;розробка заходів щодо ресурсозбереження та комплексного використання матеріальних ресурсів;контрактний супровід, ведення звітності та оперативного обліку руху матеріальних ресурсів;підготовка, обробка, аналіз, систематизація інформації, подання керівництву підприємства, внесення пропозицій щодо запланованих обсягів закупівель та мінімізації витрат;формування бюджету руху товару та графіка замовлень;планування та розміщення замовлень, організація поставок, підтримка необхідного товарного запасу на складі.Досягнення: налагодження системи закупівель запасних частин за проектами підприємства, оптимізація витрат на постачання.

провідний фахівець

АрселорМіттал Кривий Ріг

Промисловість та Виробництво

13 років 9 місяців

07.2002 - 04.2016

Провідний фахівець із закупівлі Адміністрації з постачання (закупівля матеріалів та зовнішня логістика) Провідний фахівець із забезпечення будівельними матеріалами/Фахівець із забезпечення будівельними матеріалами Відділу будівельних матеріалів та трубопровідної арматури Управління матеріально-технічного забезпечення АрселорМіттал Кривий Ріг - металургія (м. Кривий Ріг) Функціональні обов'язки:моніторинг та аналіз ринків будівельних та оздоблювальних матеріалів, інструменту, металовиробів, спецодягу, сантехніки, освітлення, кабельно-провідникової продукції, покриття для підлоги, експортних матеріалів Zebra, брендової продукції, канцелярії, тощо;проведення закупівельних процедур, маркетинг, аналіз ринку постачальників продукції, пошук нових постачальників продукції; підтримка та розвиток відносин з активними постачальниками, робота з відкритими торгами (Integra);робота з постійними постачальниками, пошук та залучення нових постачальників;проведення маркетингового дослідження ринку (за групами товарів) опрацювання, вивчення та аналіз комерційних пропозицій від постачальників, переговори за рівнем цін, узгодження номенклатури продукції, аналогів (за потреби), умов і термінів поставки;вибір оптимального постачальника з метою отримання максимальної ефективності закупівель;укладання договорів постачання, закупівля всього спектру за позиціями будівельних та оздоблювальних матеріалів, інструменту, металовиробів, спецодягу, сантехніки, освітлення, кабельно-провідникової продукції, підлогового покриття, експортних матеріалів Zebra, брендової продукції, канцелярії;контроль юридичних та фінансових аспектів закупівель, контроль та звірка взаєморозрахунків;підготовка, обробка, аналіз, систематизація інформації, подання керівництву підприємства, внесення пропозицій щодо запланованих обсягів закупівель та мінімізації витрат контрактний супровід;формування бюджету руху товару та графіка замовлень, поставок;транспортна та складська логістика, планування та розміщення замовлень, організація поставок, підтримка необхідного товарного запасу на складі.Досягнення: Забезпечено оптимальний обсяг поставок та запасів на складах підприємства, скорочено витрати, підвищено рівень сервісу та продуктивності. Забезпечено прозорість усіх рівнів запасів, замовлень, прогнозів, виробничих планів та основних показників ефективності, незалежно від розташування постачальника та клієнта. Сформовано адаптивні логістичні мережі, оперативне прогнозування та планування поставок на склади.

Ключова інформація

Впевнений користувач MsOffice (Microsoft Excel, Word ін.), Outlook Express, Система SAP, 1С.За час роботи мною самостійно знайдено та законтрактовано близько 500 контрагентів. Напрацьована база постачальників понад 1000 компаній, знижено ціни матеріалів і обладнання, що закуповуються, від 40 до 90% максимально. Маю досвід самостійного пошуку та відбору оптимальних постачальників (ціна/якість/умови постачання). Проведення переговорів із постачальниками щодо отримання максимально вигідних умов закупівель. Повне супроводження всього процесу закупівлі від вибору постачальника (укладання договорів) до звірки взаєморозрахунків. Знання ринків обладнання, запасних частин до автотранспортної та залізничної техніки, будівельних та оздоблювальних матеріалів, інструменту, металовиробів, спецодягу, сантехніки, освітлення, кабельно-провідникової продукції, підлогового покриття України, країн ближнього та далекого зарубіжжя (понад 500 компаній). Контроль логістичних процесів, юридичних та фінансових аспектів закупівель.Знання роботи транспорту та митниці. Вміння працювати з великим обсягом інформації. Навички проведення переговорів із постачальниками.

Навчалась в 1 закладі

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

маркетинг

Кривий Ріг, 2003

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

рідна

Додаткова інформація

Особисті якості

Цілеспрямованість, ініціативність, самоорганізованість, відповідальність, наполегливість у досягненні мети, комунікабельність стресостійкість, бажання розвитку, висока працездатність, гарні аналітичні здібності, чесність, вміння працювати в команді, пунктуальність.

Волошина

Менеджер по закупівлям

Кривий Ріг

45 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому