Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працювала в 3 компаніях   3 роки 11 місяців

Автомобільна промисловість та Автобізнес, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Менеджер з персоналу

AMG

Автомобільна промисловість та Автобізнес

6 місяців

03.2023 - 09.2023

Мої обов'язки включали:Пошук персоналу: Активний пошук та залучення висококваліфікованих кандидатів для різних вакансій.
Проведення співбесід: Організація та проведення співбесід з потенційними кандидатами для оцінки їхніх навичок та відповідності вимогам.
Моніторинг ринку: Слідкування за тенденціями та змінами на ринку праці для адаптації стратегії пошуку персоналу.
Аналіз релевантності кандидатів: Оцінка адекватності та відповідності навичок та досвіду кандидатів вимогам посади.
Створення та публікація вакансій: Розробка та розміщення оголошень про вакансії на різних платформах.Робота з CRM та іншими інструментами: Ведення кадрового обліку, робота з документами у Google Docs, віртуальні зустрічі у Google Meet та робота з Google Таблиці та інші адміністративні завдання.
Підтримка зв’язку з кандидатами: Забезпечення ефективного та позитивного комунікаційного процесу з кандидатами на всіх етапах працевлаштування.
Формування документів: Розробка та оформлення різних документів, таких як заяви, накази на прийом, звільнення та документація з відпусток.
Збір та архівування особових справ: Відповідальність за збір, систематизацію та зберігання особових справ з дотриманням вимог конфіденційності та безпеки даних.

Менеджер відділу підтримки партнерської мережі

GoodWin

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 7 місяців

08.2021 - 03.2023

Супровід експортних замовлень: Запуск у роботу, контроль навантаження-відвантаження, пакування, контроль дебіторської заборгованості, надання комерційної пропозиції. Підготовка зведених таблиць Excel. Консультації партнерів компанії за програмами компанії, продукції, укладання договорів з партнерами, видача сертифікатів на продукцію, паспорт виробу та різноманітну документацію. Формування та редагування таблиць для розсилок. Розсилка для партнерів компанії: СМС, Viber,Telegram, Пошта(sendpulse); Обробка пошти створення угод у Бітрікс 24. Обдзвони партнерів компанії для актуалізації даних

Адміністратор-офісу

GOODWIN

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 9 місяців

11.2019 - 08.2021

Організація зустрічей онлайн та офлайн Ведення протоколів зустрічей Господарське забезпечення; Організація структури офісу; Розподіл документації за відділами та пунктами відправлення; Організація приймання та розсилки ділової кореспонденції; Організацію закупівлі матеріалів та техніки; Розподіл фурнітури на складі; Координація водія; Забезпечення всім необхідним працівникам офісу; Роботу щодо встановлення обладнання та забезпечення його технічного обслуговування; Зберігання цінностей; Організація привітань працівників підприємства; Продаж неліквіду; Розподіл замовників по існуючим відділам компанії. Розсилка для партнерів компанії: СМС, Viber, Telegram, Пошта (sendpulse); Формування коду доступу для входу в програму розрахунку конструкцій "Курбацький" Виконання доручень керівника. Обробка документів від банку для отримання теплого кредиту.

Навчалась в 1 закладі

ХНУГХ им. А. Н. Бекетова

Экономика предприятия

Харьков, 2014

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

IT STEP University

2022, 2022

Марина Сергіївна

Менеджер з персоналу

Харків

29 років

Активно шукає роботу

проектна робота, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому