Працював в 8 компаніях   11 років 6 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Регіональний менеджер

Вересень плюс, ООО

Торгівля роздрібна / Retail

6 місяців

03.2024 - до теперішнього часу

Координація діяльності компанії в певному регіоні. Планування та виконання регіональних продажів. Аналіз ринкової ситуації та конкурентного середовища.Організація та контроль маркетингових заходів у регіоні. Розробка стратегії розвитку регіонального ринку. Моніторинг ефективності та якості роботи команди. Підготовка звітів та прогнозів для керівництва. Оптимізація бізнес-процесів у регіоні. Управління командою продажів та мотивація співробітників. Відкриття нових тт, підвищення товарообігу в стратегічних відділах - краще інших регіоні, створення ефективної команди.

Територіальний керуючий роздрібної онлайн мережі

ТОВ «ІНСТАМАРТ СЕРВІС»

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 2 місяці

12.2019 - 02.2022

Контроль та організація, групи магазинів (онлайн магазин). Відкриття нових точок. Виконання поставлених KPI. Побудова логістики. Управління командою. Табелювання, ведення графіка. Організація контролю дотримання стандартів обслуговування. Забезпечення безпеки товарно-матеріальних цінностей. Проведення рекламних акций. Аналітика, моніторинг, звітність. Планування бюджетів.

Керівник групи магазинів

ТОВ Тандер

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 2 місяці

03.2018 - 05.2019

Виконання цільових показників сектора - 15 магазинів. Щоденна звітність що до KPI. Контроль роботи магазинів, аудит, аналітика. Розробка та реалізація заходів, що до збільшення товарообігу магазинів.Проведення інвентаризацій.Робота з персоналом ( 170 осіб): підбір, навчання, адаптація, мотивація та ротація. Взаємодія з органами контролю.

Керівник магазину

Group Retail 5

Торгівля роздрібна / Retail

11 місяців

04.2017 - 03.2018

Щоденне планування товарообігу та аналіз попиту товару. Контроль стану торгового залу, наявність товарів, викладення, терміни реалізації товарів, наявність цінників. Контроль та дотримання правил зберігання продовольчих та непродовольчих товарів у торговому залі, холодильних камерах, цехах фасування та підсобних приміщеннях. Управління персоналом, складання графіків роботи та ведення табеля обліку робочого часу персоналу, відбір кандидатів на вакантні посади, навчання, контроль за дотриманням правил обслуговування покупців, трудової дисципліни, правил експлуатації персоналом торгово-технологічного обладнання, правил та норм охорони праці та техніки безпеки.

Керівник групи магазинів

ЧП ТК

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 2 місяці

10.2014 - 12.2016

Відкриття малого виробництва напівфабрикатів. Поширення продукції територією. Запуск двох продуктових. Розробка стратегії розвитку виробничих потужностей, магазинів. Залучення клієнтів, реалізація маркетингових заходів, аналітика продажів, розробка та впровадження системи адаптації, мотивації та атестації персоналу, підтримання стандартів обслуговування та мерчендайзингу, управління адміністративно-господарською та економічною діяльністю. Взаємодія з органами контролю.

Менеджер з продажу

Торговий Дім Житомирські ласощі, ТОВ

Торгівля роздрібна / Retail

5 місяців

04.2014 - 09.2014

Виконання ТО, укладання договорів, розширення клієнтської бази, планування продажу, збільшення продажів, контроль за відвантаженням товару, контроль за своєчасною оплатою, оформлення реклами, встановлення фірмового обладнання. Планування логістики. Звітність.

Торговий представник

ТОВ Вист груп лимитед

Торгівля роздрібна / Retail

6 місяців

09.2013 - 03.2014

Регулярне відвідування бази клієнтів на довіреній території. Виконання ТО. Контролює відвантаження товару. Контроль за дебіторською заборгованістю. щоденна, щотижнева та щомісячна звітність

Торговий представник

Nemiroff

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 1 місяць

06.2010 - 07.2013

Робота з базою клієнтів, пошук нових клієнтів, укладання договорів. Планування продажу, контроль дебіторської заборгованості, контроль за відвантаженням товару, оформлення реклами, встановлення фірмового обладнання. Виконання плану продаж. Звітність.

Навчався в 1 закладі

Рівненський національний університет

Гідромеліорація, технолог-гідротехніка

Рівне, 2011

Петро Вікторович

Керуючий мережею магазинів / супервайзер, регіональний керуючий

Черкаси

40 000 грн.

36 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому