Працював в 6 компаніях   24 роки 9 місяців

Медицина та Охорона здоров'я, Промисловість та Виробництво, Фармацевтика

Начальник виробництва

ТОВ "Акто"

Медицина та Охорона здоров'я

11 місяців

05.2023 - до теперішнього часу

Промисловість та Виробництво -Повне управління виробничим процесом за відсутності директора.-Закупівля обладнання для виробництва, їх монтування, налаштування та запуск в роботу. -Підбір та навчання персоналу роботі на виробництві. -Планування роботи виробництва згідно з планом відділу продажу. -Співпраця з відділом закупівель щодо закупівлі сировини для виконання плану виробництва.- Подання переліку сировини для закупівлі, іноді проводив закупівлю сам.- Впровадження систем якості: GMP, ISO 22000 (НАССР). -Контроль технологічного процесу виробництва (іноді корекція) маси для виготовлення продукції.-Проведення інвентаризації.-Контроль робочого часу співробітників та видача заробітної плати.Головний інженер, начальник виробництва

Начальник виробництва / головний інженер

ТОВ "Біолаб Груп", ТМ "Лунніца"

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

11.2021 - 05.2023

-Перехід з "контрактного" виробництва на власне на 80%, контроль дотримання технології.-Допомога в закупівлі ліній для виробництва, їх монтування, налаштування та запуск в роботу. -Підбір та навчання персоналу роботі на виробництві. -Планування роботи виробництва згідно з планом відділу продажу. -Співпраця з видділом закупівель щодо закупівлі сировини для виконання плану виробництва.- Впровадження систем якості: GMP, ISO 22000 (НАССР).

Головний інженер

ТОВ ВФ "БАЗАЛЬТ"

Фармацевтика

3 роки 6 місяців

05.2018 - 11.2021

-Забезпечення безперебійної роботи виробництва.-Управління технічним персоналом, введення найкращих практик управління.-Модернізація обладнання, вдосконалення та контроль планових ремонтних робіт, замовлення та закупівля запчастин.-Оптимізація процесів енергозабезпечення.-Навчання та підвищення кваліфікації персоналу.-Підвищення ефективності роботи лінії виробництва на 18%, мінімізація поломок, мікро-зупинень. Втрат швидкості агрегатів.

Начальник зміни

Прат "Карлсберг Украина"

Промисловість та Виробництво

13 років 8 місяців

07.2004 - 03.2018

Управління цехом виробництва (кількість підлеглих більше 30 осіб), налаштування та організація технологічних процесів виробництва, ведення звітньої документації по виробництву, контроль якості, впровадження нових технологій та кращих практик, підбір та навчання персоналу. Робота за стандартами систем менеджмента GMP, ISO 9000, 14000, 22000 (НАССР). Проводив капітальні ремонти ліній дозування, приймав активну участь в монтажі та запуску ліній розливу та пастеризаційного обладнання. Впровадження на виробництві системи Lean (бережливе виробництво), НАССР, робота в команді з Проектами більше 6 років (енергозбереження, підвищення ефективності роботи ліній та їх модернізація, мінімалізація витрат матеріалів, підвищення кваліфікації персоналу, «запуск» нових видів продукції, економічний ефект більш, як 3 млн.грн. в рік).

Бригадир виробництва

«Coca-Cola Украина»

Промисловість та Виробництво

4 роки 1 місяць

06.2000 - 07.2004

Управління цехом виробництва (кількість підлеглих більше 12 осіб), налаштування та організація технологічних процесів виробництва, ведення звітньої документації виробництва, контроль якості.

Ветеринарний лікар

Броварська районна клініка державної ветеринарної медицини

Медицина та Охорона здоров'я

10 місяців

07.1998 - 05.1999

Диагностування та лікування тварин.

Навчався в 1 закладі

Національний Аграрний Університет (Київ)

"Ветеринарна медицина"

Київ, 1998

Курси, тренінги, сертифікати

Innovation Consulting Group

Київ, 2014

Управління персоналом на виробничому підприємстві 

Certificat of achievement

Київ, 2008

Сетеві технологиї

Infor Manager

Київ, 2008

"Управління особистою ефективністю та організація командної взаємодії з Microsoft Outlook"

Диплом – Подяка

Київ, 2006

Вручена КИЇВСЬКИМ МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ " Подяка Ясю Олександру за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток харчової промисловості, високий професіоналізм".

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Водійське посвідчення категорій «А, В, С».

Комп’ютерні навички

Володію навичками роботи в MS WORD, MS Excel, Power Point.

Особисті якості

Енергійність, старанність, комунікабельність, відповідальність, пунктуальність, прагнення до професійного розвитку, маю гарні організаторські здібності.

Олександр Васильович

Начальник виробництва

Київ

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 години тому