Працював в 2 компаніях   1 рік 3 місяці

Інше, Недержавні організації / NGO

Менеджер проекту

Благодійна організація

Інше

7 місяців

11.2023 - до теперішнього часу

Реалізація проєкту «Сприяння загальному добробуту та доступу до базових послуг найбільш вразливих категорій постраждалого від конфлікту населення України».

Налагодження контактів та здійснення виїздів до населених пунктів територіальних громад харківської області;формування бази бенефіціарів;спілкування з представниками сіл та селищ (органів місцевої влади, центру надання соціальних послуг, медичних закладів і таке інше) кінцевими бенефіціарами;встановлення і визначення конкретних потреб бенефіціара (шляхом опитування) залежно від об’єктивного стану здоров’я, медичних документів, визначених критеріїв;забезпечення визначених осіб засобами реабілітації;ведення бази даних проекту в Airtable розробка опитувальників;і багато іншого….

Менеджер проекту, соціальний працівник

Благодійна організація

Недержавні організації / NGO

1 рік 2 місяці

04.2023 - до теперішнього часу

Ключова інформація

Маю великий досвід роботи ведення повного циклу діловодства на підприємстві (у тому числі побудови системи документообігу на виробничих підприємствах з розгалуженою оргструктурою та чисельністю персоналу до 500 осіб). Здійснюю контроль виконання розпорядчих документів та доручень.Здійснюю реєстрацію, попередній розгляд вхідної кореспонденції та подальше просування відповідно до вимог відповідної системи підприємства. Маю досвід організації номенклатурного обліку організаційно-розпорядчої документації підприємства загалом та його структурних підрозділів зокрема.

Навчався в 2 закладах

Академія державного управління при Президентові України

Магістр державного управління

Харьков, 2004

Харківський державний педагогічний університет

Вчитель української мови, літератури та історії

Харьков, 1996

Владимир

Соціальний працівник проєкту

Харків

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому