Працювала в 3 компаніях   10 років 2 місяці

Державний сектор, Юридичні послуги

Начальник юридичного відділу

державне підприємство Укрсервіс Мінтрансу

Державний сектор

8 років 9 місяців

10.2015 - до теперішнього часу

З жовтня 2015- до тепер, державне підприємство «Укрcервіс Мінтрансу» - начальник юридичного відділу. З квітня 2023 року суміщаю посаду уповноваженої особи з питань запобігання та протидії корупції. медіація, врегулювання переддоговірних та інших суперечок), розроблено та впроваджено положення щодо ведення договірної роботи на підприємстві , а також положення про перевірку контрагентів підприємства; - взаємодія з ФДМ України та Мінінфраструктури з питань управління державним майном, яке перебуває на балансі підприємства; - управління юридичним відділом (5 -3 співробітники у підпорядкуванні);- представництво інтересів підприємства у відносинах з державними органами (Мінінфраструктури, Прокуратура, ДБР, органи поліції); правова експертиза запитів/рішень державних органів та забезпечення належного реагування на них; - Правове забезпечення роботи тендерного комітету (робочої групи з питань закупівель); - підготовка запитів до державних органів, підготовка наказів, посадових інструкцій; - участь у підготовці колективного договору змін до нього, державна реєстрація; - участь у службових розслідуваннях та інвентаризаціях; - Успішний досвід супроводження перевірок контролюючих органів. За результатами перевірки ДПС обжаловано податкові повідомлення рішення на суму майже 20 млн.грн. - втілення та забезпечення комплаєнс-практик у політиках та процедурах підприємства: розроблено та затверджено антикоррупційну програму підприємства, положення про оцінку корупційних ризиків. Розроблено навчальні матеріали та проводять навчання посадових осіб підприємства з урегулювання конфлікту інтересів, оцінки корупційних ризиків та доброчесного поведінки.

Начальник відділу юридичного забезпечення та претензійно-позовної роботи

державне підприємство «Українська правова інформація»

Державний сектор

3 місяці

07.2015 - 10.2015

07. 2015- до 10.2015 державне підприємство «Українська правова інформація» - начальник відділу юридичного забезпечення та претензійно-позовної роботи.- забезпечення захисту інтересів підприємства при взаємодії з контролюючими органами;- юридичний супровід усіх господарських операцій підприємства;- забезпечення дотримання законності в діяльності підприємства та захист його правових інтересів;- ведення претензійно-позовної роботи;- представництво в установленому законодавством порядку інтересів підприємства в судах різних інстанцій;- юридичне супроводження договірних відносин, візування проектів договорів, наказів, розпоряджень керівництва; - надання правових висновків керівництву підприємства та керівникам структурних підрозділів; - консультування керівництва та співробітників підприємства з правових питань, що виникають у процесі здійснення господарської діяльності.

Старший юрисконсульт

Адвокатське об'єднання «SK GROUP»

Юридичні послуги

1 рік

09.2013 - 09.2014

09.2013 - 09.2014 Адвокатське об'єднання «SK GROUP» Старший юрисконсульт- Судова практика щодо обжалування налогових повідомлень рішень, а також щодо оскарження неправомірних дій податкових органів при проведенні односторонніх коригування даних податкової звітності налогоплательщика на підставі акта. Супровід клієнтів у судових процесах щодо стягнення заборгованості з боржника та поручителів, звернення стягнення на предмет застави (іпотеку) у тому числі у виконавчому провадженні; - Супровід клієнтів у спорах у сфері страхування з питань виконання договору страхування, його дійсності, стягнення страхових платежів в порядку регресу, суброгації; діяльності підприємств-клієнтів; - Правовий аналіз законопроектів поданих на розгляд до бюджетного комітету ВРУ

Ключова інформація

Досвід роботи в сфері права більше 20 років, значний досвід керівництва юридичною роботою на підприємствах державного сектору, практичні навички у ключових галузях права, практичні навички антикорупційної роботи, практичні навички роботи з конфліктами в «Alternative Dispute Resolution , Outlook), працюю з You Control, Liga 360.

Навчалась в 1 закладі

Київський Національний Університет Внутрішніх справ.

Правознавство

Київ, 2009

Володіє мовами

Польська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Національний університет Київо-Могіляньська академія

Київ, 2023

Сертифікатна програма ACREC «Запобігання корупції у проектах відбудови»

Українська академія Медіації

Одеса, 2023

Сертифікований медіатор

Додаткова інформація

Особисті якості

Високий ступінь відповідальності, вміння швидко приймати рішення. Системний підхід; аналітичні здібності. Управлінські компетенції (організація, планування, контроль, мотивація). Розуміння організації роботи підприємств державного сектору.Високий ступінь ответственности, вміння швидко приймати рішення. Системний підхід; аналітичні здібності. Управлінські компетенції (організація, планування, контроль, мотивація). Розуміння організації роботи підприємств державного сектору.

Водійське посвідчення

Водійське посвідчення - категорії «B», стаж 20 років.

Алла

Керівник юридичного відділу

Київ

45 000 грн.

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому