Працював в 1 компанії   23 роки 6 місяців

Юридичні послуги

Керівник юридичного відділу

Назву компанії приховано

Юридичні послуги

23 роки 5 місяців

01.2001 - до теперішнього часу

Вмію поєднувати креативність у вирішенні питань із законними методами. Готовий нести відповідальність за свої рішення та способи їх реалізації.

Маю досвід оцінки ризиків при податковому плануванні (Tax Planning & Compliance), захисту боржників і стягнення заборгованості, управління корпоративними правами та інтелектуальною власністю, представництва в судах, захисту та збереження особистого майна та бізнесу, вирішення чутливих і конфіденційних питань, вирішення корпоративних конфліктів та експертизи в контрольованих та конфліктних банкрутствах.

Маю досвід керівництва юридичними відділами та службами та компаніями.

Керував та брав участь у проєктах з національного і транскордонного структурування капіталу, захисту боржників і стягнення заборгованості, в т. ч. контрольованих та конфліктних банкрутствах, управління корпоративними правами і вирішенні корпоративних конфліктів, захисту та збереження особистого майна та бізнесу в т. ч. у кримінальних провадженнях.

Керував та брав участь у проєктах з реорганізації підприємств (шляхом виділення без податкових наслідків і закріплення з передачею податкових пільг), управління податковими наслідками за допомогою інструментів, наданих інститутами спільного інвестування, фінансовими компаніями, структурування операцій із закордонними підрозділами.

Супроводжував у фіскальних органах при проведенні перевірок та консультував при структуруванні угод з метою зниження податкових витрат.

Керівник юридичної служби групи компаній з виробництва та дистрибуції фасованої води. Керував проєктом щодо будівництва заводу фасованої мінеральної води в Закарпатській області повного циклу, включно із придбанням земельних ділянок, проєктуванням, отриманням експертиз та дотримання дозвільних процедур, укладенням договорів із підрядниками, введення в експлуатацію завершеного будівництвом об’єкта.Керував проєктом щодо придбання, митного оформлення, монтажу та введення в експлуатацію промислового обладнання з підготовки, розливу, фасування та палетування фасованої мінеральної води.Керував проєктом щодо створення, реструктуризації та управління інтелектуальною власності. Керував проєктом щодо сертифікації продукції та виробництва згідно стандартів ISO.

Керував проєктами для українських та іноземних компаній, в галузі нерухомості та промислового будівництва, корпоративних відносин, захисту інтелектуальної власності, консолідації активів та корпоративної реструктуризації ряду підприємств агропромислового сектору та енергетики, оподаткування, представництво в судах, захисту та збереження особистого майна та бізнесу, вирішення чутливих і конфіденційних питань, вирішення корпоративних конфліктів.Керував проєктами судового захисту в українських судах, включаючи Верховний Суд в адміністративних, цивільних та господарських справах, в Міжнародному комерційному арбітражному суді при Торгово-промисловій палаті України, а також у міжнародних арбітражних судах в Україні та за кордоном.Маю досвід у виконанні судових та арбітражних рішень в Україні та за кордоном.

Магістр права (LL.M.) Київського Національного університету імені Тараса Шевченка.

Анонімний пошукач

Керівник юридичного відділу

Київ

100 000 грн.

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому