Працювала в 3 компаніях   17 років 6 місяців

Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика

Менеджер з логістики

NETRONIC

Промисловість та Виробництво

5 років 4 місяці

08.2018 - 12.2023

З початку роботи побудовано відділ транспортної логістики. Обов'язки: - підготовка документів для експортних(Європа, США, Близький та Далекий Схід, Південна та Північна Америка) та імпортних поставок(Китай) - робота з митними брокерами: замитнення, розмитнення товару, отримання ЄВРО1 - робота з торгово-промисловою палатою: підготовка документів та отримання сертифікату походження - пошук нових перевізників та митних брокерів: Україна, Європа, США, залучення їх до співпраці - виставки в Європі та США: доставка та повернення товарів та маркетингової продукції - робота з перевізниками з Естонії, США: організація відвантажень, підготовка та узгодження пакетів документів, ведення обліку розрахунків з ними - розробка маршрутів для нестандартних відвантажень(термінові, складні по оплаті, складні по країні отримання вантажу) - ведення документообігу, надання звітності керівництву, контроль оплат постачальникам, мінімізація витрат на логістику

Директор кур’єрської служби

Курсор Експрес

Транспорт та Логістика

8 років 1 місяць

07.2010 - 08.2018

Формування маршрутів для кур’єрів: 5 авто та 10 піших для доставки та забору кореспонденції. Сортування пошти, прийом пошти, оформлення накладних та інвойсів для відправлення за кордон. Були офіційними представниками у Харкові кур’єрських служб Turman, JIT, TNT, Aramex та ін. Причина звільнення – захід на ринок поштових послуг нових гравців(Нова Пошта), неконкурентоспроможність цін, а також активне введення електронного документообігу. У зв’язку з цим всім впали об’єми роботи, та, як наслідок, рівень доходу. Ще один фактор звільнення – відсутність можливості розвивати свої навички, відсутність перспектив для професійного зростання

Оператор обробки поштових відправлень

Міст Експрес

Транспорт та Логістика

4 роки 1 місяць

07.2006 - 08.2010

Формування маршрутів для кур’єрів: Харків та область, Полтава та область, Суми та область, підготовка транспортних документів. Ведення звітності: кількість доставленихнедоставлених вантажів, з якого приводу не були доставлені. Прийом магістралей, складська логістика: облік посилок на складі, прийом за реєстром. Оформлення відправок посилок на експорт (від фіз. особи на фіз. особу)

Ключова інформація

Стресостійкість, Комунікабельність, Пунктуальність, Самостійне прийняття рішень, Здатність до навчання, Робота у багатозадачному режимі, бачити не перешкоди для виконня роботи, а можливості виконати завдання якнайкраще.

Користувач 1С, MS Excel, Bitrix 24

Навчалась в 1 закладі

Харківська державна академія культури

Менеджмент / менеджер-економіст соціокультурної діяльності

Харків, 2010

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Менеджер ЗЕД, Пласке Академія

Харків, 2021

Поглиблення знань у сфері міжнародних перевезень, їх різновидів, можливих ризиків та "підводних каменів", взаємозв'язок товар-кошти-банк-валютний контроль-митниця-закриваючі документи. 

Ольга

Менеджер ЗЕД, Логіст ЗЕД

Харків

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому