Працював в 7 компаніях   25 років 10 місяців

Видавництва та Поліграфія, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво, Торгівля роздрібна / Retail

Заступник директора

ТОВ "Сфера-Плюс"

Видавництва та Поліграфія

18 років 8 місяців

01.2005 - 09.2023

Створення виробничої компанії з „0”. Управління компанією: збут продукції, постачання сировини, планування виробництва, управління фінансами, логістика, юридичні та бухгалтерські питання, формування трудового колективу, спілкування з державними органами. Створено виробництво - починаючи з оренди виробничих потужностей і до власного заводу по виготовленню гнучкої упаковки з повним циклом виробництва , задіяно до 60 працівників.

Комерційний директор

ТОВ " Євроінтрейд Україна"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

10 місяців

07.2005 - 05.2006

ТОВ " Євроінтрейд Україна"Комерційний директорАналіз ринку витратних матеріалів для поліграфії, визначення головних позицій для продажу, ціноутворення, розробка стратегії виходу на ринок України, створення системи продажів з „0”, переговори з VIP- клієнтами, укладання договорів та їх підписання, формування замовлень та контроль залишків, контроль розмитнення товару, контроль логістики, планування та звітність з продажу та просування на ринок, підбір персоналу та створення команди. (здійснено маркетингове дослідження ринку, визначено пріоритетні напрямки діяльності, розроблено стратегію зміцнення позицій на ринку України, сформовано команду, налагоджено регулярні поставки)

Керівник відділу збуту

ЗАТ "Єврофлекс"

Видавництва та Поліграфія

2 роки 6 місяців

07.2002 - 01.2005

Координація роботи відділу збуту, постановка завдань та контроль за їх виконанням, розробка стратегії просування на ринок України та Росії нових матеріалів, планування виробництва, пошук клієнтів (на всій території СНД), робота з існуючою базою клієнтів, укладання договорів, особисте спілкування із замовниками налагодження ділових відносин, вирішення проблемних питань із замовниками, допомога у запуску нашої продукції на виробництві замовника, контроль дебіторської заборгованості, контроль проходження замовлень від пошуку до відвантаження готової продукції, контроль якості продукції та її відповідності вимогам виробництва замовника. Набуття досвіду технології друку у флексографський спосіб. (За час керівництва відділом збуту завантаження виробництва збільшилося з 40% до 90%, оптимізовано роботу відділу, скорочено чисельність відділу до оптимальної).

Керівник відділу маркетингу та збуту

ТОВ "Укрпак"

Видавництва та Поліграфія

9 місяців

09.2001 - 06.2002

Участь у розробці та впровадженні бізнес-плану з встановлення та запуску поліграфічного підприємства, підбір обладнання для виробництва та дизайн студії, організація структури підприємства та становлення виробничого процесу, розробка стратегії виходу підприємства на ринок України та Росії, підбір персоналу та створення команди, координація роботи відділу збуту, постачання та складу, пошук клієнтів, укладання договорів та їх підписання, планування роботи виробництва, розміщення реклами, розміщення замовлень на післядрукарське доопрацювання, розробка стратегії розвитку поліграфічного виробництва. Набуття досвіду за технологією друку офсетним способом. (Проведено роботу з придбання та запуску в роботу обладнання, створено структуру підприємства, укомплектовано штат, створено базу замовників для завантаження виробничих потужностей.)

Економіст відділу поліграфії

Торговий Дім Обухівського картонно-паперового комбінату

Промисловість та Виробництво

8 місяців

01.2001 - 09.2001

Пошук клієнтів (вся територія СНД), робота з існуючими клієнтами, укладання договорів, контроль дебіторської заборгованості, планування роботи виробництва, організація участі у виставках, презентація підприємства на виставках, звітна документація щодо діяльності поліграфічного виробництва. Придбання досвіду за технологією друку офсетним і глибоким (ротогравюра) способами.(За час моєї роботи обсяги виробленої та реалізованої продукції зросли на 40% (з 400тн до 700тн на місяць), впроваджена розробка конструкцій упаковки за

Менеджер відділу продажів

Видавничий дім «Діасофт»

Видавництва та Поліграфія

3 роки

10.1997 - 10.2000

Робота з клієнтами, контроль за асортиментом на складі товару, формування замовлення на літературу інших видавництв СНД, відстеження новинок, визначення рівня попиту на певні позиції, організація виставкових стендів та презентація видавництва на виставках. В Україні, обсяг продажів зріс на 200% (утричі збільшився продаж літератури інших видавництв).

Засновник

ПП Дробот

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік

11.1997 - 11.1998

Торгові місця на ринку “Петрівка”, контроль роботи продавців, ведення бухгалтерії, контроль асортименту на точках, замовлення товару, спілкування з державними органами. (Розвиток мережі торгових точок з „0” до найбільшої на ринку по комп'ютерній літературі)

Навчався в 1 закладі

Київський національний університет будівництва і архітектури

Будівельні машини та обладнання

Київ, 2000

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

рідна

Додаткова інформація

Права категорії

В (В1), С (С1)

Сергій

Директор, комерційний директор, виконавчий директор

Київ

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому