Працював в 3 компаніях   5 років 2 місяці

Транспорт та Логістика, Консалтинг / Аудит

Менеджер з міжнародних перевезень

ТОВ "БЕРГЕР КАРГО УКРАЇНА"

Транспорт та Логістика

7 місяців

01.2023 - 08.2023

Координація та комунікація англійською мовою з різними перевізниками та постачальниками для організації повітряних, морських і наземних перевезень, узгодження тарифів і контрактів для оптимізації ефективності.
Керував міжнародними вантажними операціями для багатьох клієнтів, забезпечуючи своєчасну та економічно ефективну доставку товарів через кордон.

Оператор складу, завідувач складу

ТОВ "БЕРГЕР КАРГО УКРАЇНА"

Транспорт та Логістика

2 роки 4 місяці

09.2020 - 01.2023

Працював оператором складу, займаючись комунікацією із клієнтами компанії, обліком товару на складі, формуванням заявок на склад за допомогою WMS, проведення інвентаризацій та забезпечення інших складських операцій.

Після початку повномасштабної війни, залишаючись на своїй посаді, фактично почав виконувати функції завідуючим складу маючи у підпорядкуванні біля 10 робітників та склад площею 4000м2. Також відповідав за комунікацію з іноземними та місцевими представниками клієнта (один з департаментів ООН) та представниками інших клієнтів.

Агент коммерческий

КК "АЛЛЕГО"

Консалтинг / Аудит

2 роки 1 місяць

07.2018 - 08.2020

Комунікація з учасниками Громадської ради при Мінекономіки, в рамках роботи в Ініціативній групі Мінекономіки, написання пропозиції до плану заходів на 2019-2021 реалізації Національної транспортної стратегії, створення концепції Академії спрощення процедур торгівлі при Українському національному комітеті Міжнародної торгової палати, реалізація друкованої продукції INCOTERMS 2020, організація семінарів INCOTERMS 2020, організація семінарів ЄЕК ООН зі спрощення процедур торгівлі та ГУАМ у рамках транспортного тижня 2019р., організація онлайн-семінару ЄЕК ООН зі спрощення процедур торгівлі 2020р.

Ключова інформація

Маю досвід у таких сферах: комунікація з клієнтами компанії, комунікація англійською мовою та ведення ділових переговорів та листувань, управління роботи складу, ведення, управління складськими запасами, складського обліку, проведення семінарів та конференцій, реалізація продукції, обробка документації, аналіз національного законодавства та міжнародних конвенцій з питань транспорту та іншої документації. Вмотивований та бажаю розвиватися. Готовий до подолання професійних труднощів. Буду намагатися проявити себе як ефективного, креативного та сумлінного працівника.

Навчався в 2 закладах

НАУ

ФАКУЛЬТЕТ ТРАНСПОРТУ, МЕНЕДЖМЕНТУ І ЛОГІСТИКИ, спеціальність 275 "Транспортні технології (на повітряному транспорті)"

Київ, 2022

НАУ

Факультет менеджмента, транспорта и логистики, специальность 073 "Логистика"

Киев, 2021

Володіє мовами

Англійська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

FIATA DIPLOMA IN FREIGHT FORWADING

Киев, 2019

Денис

Logistics manager

Київ

1 100 $

23 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому