Працювала в 5 компаніях   3 роки 2 місяці

Освіта, Інше

Психолог

Happy Time

Освіта

8 місяців

01.2024 - до теперішнього часу

групові та індивідуальні заняття з дітками. робота з батьками та проводження тренінгів для батьків та робочого персоналу

Психолог-логопед

Приватний дитячий садок Еліт-М

Інше

9 місяців

12.2023 - до теперішнього часу

Групова робота (розвиток мовлення, регулювання психологічної напруги, девіантна поведінка та логопедичні ігри) з дітками віком від 1,5 до 7 років. Та індивідуальні консультації

Психолог

власний кабінет

Інше

2 роки 4 місяці

05.2022 - до теперішнього часу

індивідуальні заняття з особливими та нормотиповими дітками та їх батьками.
• Надання психологічної допомоги клієнтам
• Проведення діагностичних бесід
• Розробка індивідуальних програм розвитку
• Ведення психотерапевтичних сеансів
• Аналіз психологічного стану клієнтів

Дитячий психолог

Совенята

Освіта

2 роки 3 місяці

03.2022 - 06.2024

Моя робота, як педагога-психолога, полягала в роботі з нормотиповими дітьми у сфері раннього розвитку, підготовки до школи, розвитку соціальних навичок. Я проводила психологічну роботу з дітьми, що навчаються, як на особистісному рівні, так і на рівні колективу. Окрім цього, я виявляла індивідуальні проблеми дитини та допомагала подолати конфлікт із однолітками чи батьками.

Психолог

ГО «Запорука Майбутнього»

Освіта

2 роки 1 місяць

08.2021 - 09.2023

Кожна дитина особлива. Але все ще є деякі діти, яких називають «особливими» не для того, щоб підкреслити їх унікальні здібності, а щоб відзначити особливі потреби, які відрізняють їх від інших дітей. Психосоціальна адаптація проходить у різних дітей по-різному в залежності від віку, виду вищої нервової діяльності, стану здоров'я, сімейних стосунків, рівня розвитку дитячих ігрових навичок, контактності, доброзичливості, емоційної залежності від матері та інших. Незалежно від стану здоров’я, фізичної чи інтелектуальної недостатності пацієнтів, я надаю психологічну підтримку, щоб допомогти їм вирішити різноманітні проблеми, що з'являються в суспільному житті. Моя мета була у соціально-психологічній роботі з «особливими дітьми» - підготовка їх до самостійного життя та адаптації у соціумі.

Навчалась в 1 закладі

Національний університет "Одеська юридична академія"

факультет психології, політології та соціології

Одеса, 2024

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Метафоричні асоціативні карти

Одеса, 2024

Метафорично-асоціативні карти (МАК) — це інструмент, який використовується в психології для самопізнання, рефлексії, розвитку уяви, креативності та вирішення особистих проблем. Вони являють собою набір картинок або зображень, які не мають чітко визначених значень. Їх використовують у різних контекстах, від індивідуальної терапії до командних тренінгів. МАК карти є потужним інструментом для розвитку самосвідомості, емоційної інтелігентності та вирішення особистісних конфліктів. Їхня гнучкість і універсальність роблять їх цінним додатком до арсеналу будь-якого психолога чи коуча. (Метафоричні асоціативні карти (МАК) не мають відношення до езотерики або магічного мислення. Картинки, зображені на картах, зазвичай досить милі та приємні оку, вони не страшні, не травмуючі та не провокуючі.)

КПТ - когнітивно-поведінкова терапія

Одеса, 2024

•Когнітивна модель раціонально-емотивно-поведінкової терапії Альберта Елліс (модель ABC та тиранія повинності). •Когнітивна терапія Аарона Бека (базові установки, проміжні переконання). •Робота з автоматичними думками (їхні види, алгоритм роботи). •Техніки КПТ (прийняття рішень, техніка "Пиріг", списки досягнень та інші). •Перша психологічна допомога у межах КПТ (техніки самодопомоги зі зняттям гострого стану).

Сімейна психологія

Одеса, 2024

Курс логопед-дефектолог

Одеса, 2023

Набула навички проведення психолого-педагогічної діагностики, методик поведінкового, емоційного та когнітивного розвитку особистості, а також володінням ефективних методів корекції усної мови. Можу використовувати спеціальні вправи.

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Читаю різну літературу, пов'язанну з психологією (наприклад, на даний момент це "Психоаналітична діагностика" Ненсі Мак-Вільямс), займаюсь йогою, ліплю з глини, а також можу це застосовувати у індивідуальній терапії, збираю Lego, у вільний час вчусь грати в шахи, а також пізнаю себе та світ.

Ірина

Психолог

Одеса

Готовий переїхати: Київ

40 000 грн.

21 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому