Працював в 1 компанії   1 рік

Енергетика та Енергоносії

Фахівець по роботі з фізичними особами, фахівець з обробці документації, архівна справа i т. і..

ДТЕК

Енергетика та Енергоносії

11 місяців

12.2022 - 11.2023

Консультування абонентів (побутових та юридичних осіб) по всім питанням стосовно роботи приладів обліку, звірки показників лічильників за звітний період, укладання/розірвання/переукладання договорів на розподіл електроенергії, розрахунки та перерахунки за спожиті об'єми розподілу, аварійної та планової відсутності світла зазначених адрес, допомога клієнтам у вирішені складних питань по індивідуальному відключенню світла, роботи особистого кабінета, тощо.

Впевнений користувач в системах SAP SRM, SAP Logon, Megabilling, Oscar. Гарна українська мова та дикція. Клієнтоорієнтованіть, стресостійкість, ввічливість.

07.2021-04.2022 ТОВ ‹ЄВРО-Реконструкція› Економіст 1- категорїі. Оформлення реструктуризації боргу для споживачів на оплату комунальних послуг (ГВП+ ЦО). Видача довідок мешканцям про наявність/відсутність заборгованості для соціальних служб та продажу квартири. Консультування мешканців по питаннях виникнення заборгованості, перерахунків, нарахувань та питания з установки/повірки індивідуальних вузлів комерційного обліку. Спілкування зі споживачами в телефонному режимі для урегулювання питань погашення заборгованості по FBП та ЦО. Складання розрахунків проблемних боржників для примусового судового стягнення.

01.2018-08.2020 ПАТ «Дельта Банк». Головний фахівець з питань організаціі аукціонів управління продажу активів департаменту консолідованого продажу та управління активами. Складання договорів з ФО та ЮО купівлі — продажу нерухомості, основних засобів та прав вимоги за результатами проведения аукціону. Складання акту приймання-передачи ТМЦ, консультація та ознайомлення кліентов з документацісю в КД.

11.2016 - 09.2017 ПАТ «КИІВЕНЕРГО» Фахівець обслуговування клієнтів фізичних осіб Центру обслуговування клієнтів Деснянського району №1 департаменту обслуговування клієнтів комерційної дирекції. Укладання договору з ФО на обслуговування по е/енергії, опаленню та теплопостачанню. Обробка документації. Звірка платежів. Продаж лічильників. Виконання планових показників по продажу лічильників контролю за постачанням електрики, т.і.

10.2010 - 09.2016 ПАТ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК». Старший фахівець Відділу по роботі з ранньою простроченою заборгованістю Управління збору заборгованості фізичних осіб. Відділ заставного майна (рефінансування заставних валютних іпотечних кредитів, реструктуризація кредиту. Департамент дистанційного Управління по работі з простроченою заборгованістю на різних термінах (late collection). Спілкування та консультації з фізичними особами по поверненню заборгованості.Звітність. Виконання планових показників.

11.2007 - 10.2010 ТОВ«Кредит Колекшн Груп» Головний фахівець відділу по роботі з боржниками з кредитною заборгованістю. Консультування клієнтів в телефонному режимі з питань виникнення/погашення заборгованості (soft collection) з метою погашення, мотивація до закриття кредитів. Знання нормативно-правової бази України. Участь у внутрішніх юридичних тренінгах.

Ключова інформація

Навички комунікації, вміння активно слухати, наявність емпатії.
Гнучкість мислення. Швидкість навчання та спроможність знаходити мову з різними людьми

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

D- Space. Простір твого розвитку.Робота із запереченнями

Київ, 2023

Навички комунікації та вміння знаходити мову з різними типами людей.

Курси бухгалтерів

Київ, 2006

09.2006 - 11.2006 Учбовий центр «ПPABEKC- БАНК» Курси бухгалтерів. 03.2006 - 04.2006. Учбовий центр «Троещина». Оператор персонального комп'ютера

Додаткова інформація

Свій розділ

Більш ніж 10 років роботи з безпосереднього спілкування та консультації з фізичними особами по особистим питанням, в тому числі в телефонному режимі, як то: складання договорів, складання документації, рефінансування заставних валютних іпотечних кредитів, повернення боргів, тощо. Приймала активну участь в виконанні планових показників та поставлених задач керівництвом підприємств та компаній. Умію знаходити контакти з різними людьми, вибудовувати взаємовідносини з різними типами людей, умію працювати в складних стресових ситуаціях i т.д. Відмінний рівень володіння українською та російською мовами. Знання ділового етикету.

Свій розділ

Навчання у Рязанському Радіотехнічному інституті в періоді 1987-1992 роках. Спеціальність - Економіка та управління в машинобудівництві.

Захоплення та інтереси

Рівень англійської мови: pre-intermediate/Інтереси: література, музика, історія, 6ir, йога. Особисті якості: приємна в спілкуванні. Не палю.

Володіння програмами

SAP SRM, SAP Logan, Мегабілінг, Оскар

Майя

Фахівець по роботі з клієнтами

Київ

18 000 грн.

53 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому