Працювала в 3 компаніях   4 роки 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

кухар, ліпник, стікерувальник, піцейола, касир

ФОП" Щурова", ФОП"Воржева"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 2 місяці

11.2019 - 12.2022

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей

Офіціант

ресторан Київ-Париж

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

02.2019 - 11.2019

  • Обслуговування гостей
  • Прийом замовлень
  • Подача страв та напоїв
  • Розрахунок з клієнтами
  • Консультування по меню
  • Допомога у приготуванні столів
  • Участь в організації заходів
  • Дотримання санітарних норм

Кухар

Ресторан Варадеро

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

02.2018 - 02.2019

  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Замовлення продуктів та інвентарю
  • Ведення документації по продуктах

Ключова інформація

  • Організованість
  • Харчова промисловість
  • Увага до деталей
  • Дотримання санітарних норм

Навчалась в 1 закладі

Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України "Боярський коледж екології і природних ресурсів"

екологія

Боярка, 2009

Володіє мовами

Українська

рідна

Яна

Кухар холодного процесу

Полтава

15 000 грн

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому