Працював в 4 компаніях   24 роки 11 місяців

IT, Реклама та PR-послуги, Банки, Промисловість та Виробництво

CMO, cofounder at AI Startup

Self-Employed

IT

5 місяців

01.2024 - до теперішнього часу

Дослідження ринку, формування продуктової лінійки, маркетингова упаковка, формування команди, ведення roadmap по створенню основного та супутніх продуктів, формування бренду.

Маркетингові проекти у B2C

Self-Employed

Реклама та PR-послуги

4 роки 4 місяці

02.2020 - до теперішнього часу

Розробка та імплементація маркетингових, комунікаційних стратегій, впровадження аналітики, відбудова клієнтського досвіду, бізнес процесів, SLA та проектного менеджменту. Партнери:

  • FMCG холдинг, 2022 - 2023. Перезапуск маркетингу за всіма портфелями бізнесу: мережа магазинів формату Off-licence store (90+ ТТ), 20+ магазинів формату біля дому, заводи з постачання очищеної води, виробництва сидру, соків, енергетиків, вин. Перезапуск програми лояльності, SMM, запуск контакт-центру, оцифровка клієнтської поведінки, розробка нових продуктів тощо.
  • Червоний маркет, 2021 - 2022. Впровадження аналітики, автоматизація маркетингу, управління клієнтським досвідом (контакт центр, магазини, відгуки, скарги), запровадження SLA. Консультування команди з питань трансформації бізнесу та проектного управління.
  • Девелоперський холдинг "Пространство" (Одеса), 2020 - 2021. Консультування власника з питань клієнтського досвіду, створення маркетингових стратегій та рекламних кампаній для об'єктів холдингу, проведення on-line та off-line опитувань та досліджень та розробка УТП на їх основі.
  • COMFY, перша половина 2020. Перезапуск CRM та клієнтського досвіду. Керівництво продажами у дистанційних каналах як єдиних, що продають під час локдауну. Запуск програми лояльності для e-com, розробка стратегії роботи з відгуками, перезапуск сервісних комунікацій (економія 2 млн. грн на рік), розмітка та очищення даних у базі клієнтів, запуск CSI оцінки якості послуг.

Інші проекти:

  • PixoPhone (смартфони та гаджети, e-commerce + offline), 2024. Оновлення айдентики та брендингу, запуск програми лояльності.
  • Бізнес з клінінгу, 2024. Розробка та запуск комунікаційного календаря.
  • Gambling/betting, 3 проекти у 2023. Розробка комунікаційної стратегії, налаштування та запуск комунікацій, країни TIER 1, 2, 3.
  • Контент маркетинг для рітейл, сегмент luxury, 4 бренди (діючий, постійний).
  • Девелоперська компанія Главтрест, Одеса, 2021. Розробка маркетингової концепції житлового комплексу для моряків та їх сімей.

Директор з маркетингу, crm, клієнтського досвіду

ПриватБанк

Банки

17 років 4 місяці

10.2002 - 02.2020

  • 9 років керування клієнтським досвідом (2011 - 2020). Розробив автоматичну систему керування якістю послуг (CSAT та CES опитування з бібліотекою управлінських рішень), яка наразі є стандартом у B2C. Впровадження NPS, customer journey map, Service design, розробка стратегії керування клієнтським досвідом (2020).
  • 6 років керування CRM (2013-2019). Керування продажами у всіх дистанційних каналах банку, створення CRM політики банку, управління 500+ менеджерами (автори комунікацій), 2017-2019 - перезапуск e-mail маркетингу.
  • 3 роки керівництва маркетингом по банку в цілому (2013-2016). 96 співробітників у напрямку. Повний цикл маркетингових заходів та комунікацій за всіма продуктами та бізнесами банку: фізичні, юридичні особи, ВІП клієнти та великий корпоративний бізнес, сервіс, клієнти з проблемною заборгованістю.
  • 5 років керівництва маркетингом роздрібного бізнесу (2008-2013). Просування всіх продуктів для фізичних осіб, розробка та впровадження нових продуктів (Приват24, білети на транспорт та заходи). Розробка моделей мотивації для масових професій (касири, універсали) спільно з HR та лінійними керівниками. Розробка дашбордів для співробітників відділень, ведення інформаційних ресурсів (внутрішній сайт та сайт для клієнтів, комьюніті для керівників роздрібного бізнесу у регіональних підрозділах). Запуск автоматичної системи керування якістю послуг.
  • 5 років ведення управлінської звітності за всіма показниками роботи роздрібного бізнесу (2003-2008).

Помічник директора з фінансових питань

Магнезит

Промисловість та Виробництво

3 роки 2 місяці

08.1999 - 10.2002

Холдинг з торгівлі вугіллям, металобрухтом (чорний, цвітний), виробництво та продаж вогнетривких матеріалів. 2 власних заводи - Микитівський доломітний та Білокаменський вогнетривкий комбінати. Контроль фінансових потоків, документування угод, ведення реєстру дочірніх підприємств, кредитів, внутрішньої фінансової звітності.

Ключова інформація

  • 16 років у керівництві маркетингом:
    - 4+ роки у проектах: рітейл, девелопмент, дрогері, FMCG, послуги, iGaming;
    - 12 років у банкінгу. 100 співробітників у лінійному підпорядкуванні, 500+ у функціональному.
  • 13 років customer experience: управління якістю послуг, кількісні та якісні дослідження, клієнтський досвід, сервіс дизайн.
  • Понад 11 років у CRM: розробив CRM політику та політику продажів через дистанційні канали у ПриватБанку, відтворював дистанційні продажі у COMFY, Червоному маркеті, FMCG холдингу, сфері послуг, проектах gambling та betting.

HARD SKILLS

  • Розробка маркетингових стратегій, бюджетування: Україна, росія, Грузія, Латвія.
  • Створення інструментів та політик для керування масовими професіями (10К+ співробітників): дашборди, скрипти, регулярний менеджмент, нормативи, мотивація.
  • SLA: розробка, впровадження.
  • Впровадження BI: відбудова аналітики, створення дашбордів та бібліотек управлінських рішень на їх основі.
  • Data driven прийняття рішень: робота з великими масивами даних, скорингами, предиктивними моделями.
  • Робота в IT середовищі: розроблено більше 500 ТЗ для IT, робота в Confluence, Jira, Trello.
  • AGILE management, налаштування бізнес процесів у форматі Scrum, Kanban.
  • Програмування: SQL, Corezoid.

Навчався в 1 закладі

Дніпропетровський державний університет

Прикладна економіка, інформаційні системи в менеджменті

Днепр, 1999

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Цифровий маркетинг від Google

online, 2022

Посилання на сертифікат https://drive.google.com/file/d/1e7vhD1GqwaTINXzh_sNgtH231_kTYnAz/view?usp=sharing

Дмитро

Директор з маркетингу, CMO

Київ

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому