Працювала в 3 компаніях   22 роки 1 місяць

Енергетика та Енергоносії

Начальник відділу організації праці та заробітної плати

УГВ сервіс, філія

Енергетика та Енергоносії

6 років 11 місяців

07.2016 - 06.2023

Маю досвід роботи з HR-брендингом роботодавця, планування потреби в персоналі, проведенні співбесід (в т.ч. групових), підборі та адаптації працівників (повний цикл). Практичний досвід налагодження роботи за напрямком "Організація праці та заробітна плата" в новоствореній філії. Складання штатного розпису працівників; посадових та робочих інструкцій, контроль за їх наявністю. Контроль за дотриманням умов діючого колективного договору та законодавства при встановленні доплат та надбавок працівникам. Складання положень "Про оплату праці", "Про преміювання працівників". Проведення оцінки/переоцінки посад на підставі опису посади за грейдинговою системою. Складання статистичної звітності (форма 1-ПВ). Планування річного бюджету з оплати праці працівників. Проведення атестації робочих місць за умовами праці. Робота в програмах FinExpert; SAP; ISPro

Провідний інженер

Диканське ЛВУМГ

Енергетика та Енергоносії

5 років 2 місяці

05.2011 - 07.2016

Створення штатного розпису працівників філії згідно затверджених нормативів чисельності. Ведення штатного розпису в програмному продукті SAP. Ведення роботи за напрямком "Соціальний розвиток", робота з профспілковим комітетом. Планування річного та місячного фонду оплати праці. Складання графіків роботи працівників, контроль за їх дотриманням. Формування наказів на напрямком діяльності: встановлення надбавок, доплат, в т.ч. за виконання обов'язків тимчасово відсутнього працівника. Проведення атестації робочих місць за умовами праці.

Інженер з обліку газу

Диканське ЛВУМГ

Енергетика та Енергоносії

9 років 11 місяців

06.2001 - 05.2011

Робота з контрагентами щодо недопущення виникнення заборгованості за надані послуги з транспортування газу мережами високого тиску.

Навчалась в 1 закладі

Національний авіаційний університет

Економіка та підприємництво

Київ, 2003

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

HR-менеджер. Рекрутинг

2023

Діловодство в системі управління

2023

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

категорія В

Свій розділ

Військовозобов'язана

Лілія Юріївна

Менеджер з персоналу, Рекрутер

Полтава

48 років

повна зайнятість

Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому