Працювала в 1 компанії   5 років 4 місяці

Медицина та Охорона здоров'я

Психолог, позитивний психотерапевт

Приватна практика

Медицина та Охорона здоров'я

5 років 3 місяці

03.2019 - до теперішнього часу

Надання психологічних консультацій, психотерапевтична робота із клієнтами, кризове консультування і психологічна підтримка жінок-військовослужбовиць в якості волонтера в рамках співпраці із ГО. Набутий практичний досвід і отримання післядипломної освіти за стандартами WAPP, отримання сертифікату позитивного присохерапевта WAPP, член Всесвітньої Асоціації Позитивної і Транскультуральної Психотерапії.

Ключова інформація

Мені притаманні комунікабельність, відповідальність, прагну постійно розвиватися і вдосконалювати свої професійні навички, проходжу особисту терапія, регулярні супервізії, толерантність, людяність, доброта, відкритість, емпатія, справедливість, акуратність, уважність. Люблю і поважаю людей, пишаюся що живу саме сьогодні і маю змогу бути дотичною до наближення перемоги України, вірю що людяність і життя людини завжди буде найвищою ціннісною для людства. Маю бажання працювати в професійному злагодженому колективі задля розвитку і розквіту України!

Навчалась в 1 закладі

КДПУ ім. В. Винниченка, WORLD ASSOCIATION FOR POSITIVE AND TRANSCULTURAL PSYCHOTHERAPY (WAPP)

Психологічний факультет/ практичний психолог, викладач вищого навчального закладу, психотерапевт

Кропивницький, 2003

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Пройшла навчання і отримала сертифікат позитивного психотерапевта WORLD ASSOCIATION FOR POSITIVE AND TRANSCULTURAL PSYCHOTHERAPY (WAPP)

Київ, 2023

Отримала якісні теоретичні і практичні знання, уміння і навички для проведення психологічних консультацій в методі позитивної і транскультуральної психотерапії, кризового консультування, тривалої психотерапевтичної роботи, групової роботи.

Надія Сергіївна

Психолог, психотерапевт

Київ

40 000 грн.

43 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому