Працювала в 8 компаніях   19 років 6 місяців

Недержавні організації / NGO, Державний сектор

Громадський монітор з дотримання конституційних прав і свобод громадян України

БО "ЛУГОТ "МЕРЕЖА"

Недержавні організації / NGO

4 роки 4 місяці

01.2020 - до теперішнього часу

Систематичний моніторинг ситуації з дотримання конституційних прав і свобод громадян в різних сферах життя. Співпраця з органами влади та правоохоронними органами для вирішення конкретних ситуацій порушення конституційних прав громадян. Популяризація інформації про конституційні права і свободи громадян, а також повідомлення громадськості про випадки їх порушень. Збір і документування фактів порушень конституційних прав з метою їх подальшого використання в правозахисній роботі та аналізі.

Исполнительный директор

БО "ЛУГОТ "МЕРЕЖА"

Недержавні організації / NGO

10 років 4 місяці

01.2014 - до теперішнього часу

Забезпечення дотримання місії та цілей Організації;формування позитивного іміджу Організації; ведення комунікацій з органами державної влади та місцевого самоврядування;фандрайзинг на локальному, регіональному та міжнародному рівнях;загальне керівництво та контроль за роботою структурних підрозділів Організації;поточний контроль та керування фінансами Організації;підбір персоналу, а також контроль та організація усього комплексу заходів щодо ефективного забезпечення та супроводу організаційного процесу;видача наказів та розпоряджень по Організації, що стосуються проектної діяльності та контроль їх виконання;виконання наказів Голови Правління;підпис офіційних документів Організації ;звітування про діяльність Правлінню Організації

Керівник проектів

БО "ЛУГОТ "МЕРЕЖА"

Недержавні організації / NGO

6 років 11 місяців

01.2017 - 12.2023

Адміністрування проекту; підготовка та оформлення юридичних документів;представництво інтересів проекту в інших організаціях і установах;управління ресурсами проекту, організація закупівель і розрахунків, контроль за використанням фінансових і матеріальних ресурсів; координація та моніторинг проектної діяльності, координація діяльності з партнерськими організаціями розробка і впровадження системи внутрішнього моніторингу;супервізія працівників проекту; керівництво розробки тренінгових та інформаційних занять для персоналу проекту; аналіз облікової документації та баз даних з метою моніторингу виконання індивідуальних програм для клієнтів.

Регіональний координатор TBpeopleUkraine у Луганській області

TBpeopleUkraine

Недержавні організації / NGO

1 рік 1 місяць

01.2021 - 02.2022

Координація Проектів: Участь у плануванні, організації та реалізації проектів, пов'язаних з проблемою туберкульозу та турботою про пацієнтів з медичними установами, неурядовими організаціями та іншими стейкхолдерами для покращення доступу до діагностики та лікування туберкульозу. Участь у заходах та зустрічах для подання організації та просування її цілей, інформації про туберкульоз та діяльність організації. Розвиток Співтовариства: Заохочення активної участі членів спільноти у прийнятті рішень та поліпшення умов для пацієнтів з туберкульозом.

Консультант ПРООН з питань ВІЛ/СНІДу у Луганській області

ПРООН

Недержавні організації / NGO

11 місяців

01.2017 - 12.2017

- створення алгоритму реагування на випадки порушення прав у сфері боротьби з ВІЛ/СНІД щодо жінок та дівчат, які живуть з ВІЛ або уразливі до ВІЛ/СНІД в умовах збройного конфлікту;

- подання запитів до ЗОЗ, державних установ щодо механізмів моніторингу порушень прав людини пов’язаних з ВІЛ у регіоні.

Керівник напрямку

БО "ЛУГОТ "МЕРЕЖА"

Недержавні організації / NGO

1 рік 4 місяці

01.2016 - 05.2017

Адміністрування проекту; підготовка та оформлення юридичних документів; представництво інтересів проекту в інших організаціях і установах;управління ресурсами проекту, організація закупівель і розрахунків, контроль за використанням фінансових і матеріальних ресурсів; координація та моніторинг проектної діяльності, координація діяльності з партнерськими організаціями розробка і впровадження системи внутрішнього моніторингу;супервізія працівників проекту; керівництво розробки тренінгових та інформаційних занять для персоналу проекту;аналіз облікової документації та баз даних з метою моніторингу виконання індивідуальних програм для клієнтів.

Соціальний працівник

БО "ЛУГОТ "МЕРЕЖА"

Недержавні організації / NGO

1 рік

01.2014 - 01.2015

Первинна оцінка та аналіз потреб клієнта, розробка плану соціального супроводу; психологічна підтримка і консультування, спрямоване на формування навичок (безпечної поведінки, подолання стресу, своєчасної діагностики і обстеження на СД4, ВН, ТВ, ІПСШ та супутні захворювання, відповідального батьківства та ведення здорового способу життя); інформаційне консультування: життя з ВІЛ, АРВ - терапія, ВІЛ та ТБ, профілактика ТБ і ін; соціальний супровід в партнерські напрямки проекту, установи / організації; патронаж з метою психосоціальної підтримки; ведення проектної документації, звітності керівнику проекту.

Практикуючий психолог

Державна пенітенціарна служба України в Луганській області

Державний сектор

9 років

11.2004 - 11.2013

консультативна допомога; проведення психологічних досліджень, складання психологічних характеристик, рекомендацій щодо оцінки перспективи розвитку особистості; проведення тренінгових, психокорекційних занять; виявлення і усунення групових негативних проявів.

Ключова інформація

Администрирование проекта; подготовка и оформление юридических документов; представительство интересов проекта в других организациях и учреждениях, управление ресурсами проекта, организация закупок и расчетов, контроль за использованием финансовых и материальных ресурсов; координация и мониторинг проектной деятельности, координация деятельности с партнерскими организациями; разработка и внедрение системы внутреннего мониторинга, супервизия работников проекта; руководство разработки тренинговых и информационных занятий для персонала проекта, анализ учетной документации и баз данных для мониторинга выполнения индивидуальных программ для клиентов.

Навчалась в 2 закладах

Луганский университет им.Т.Шевченка

психология

Луганск, 2003

Антрацитівське медичне училище

сестринська справа

Антрацит, 1995

Володіє мовами

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Маркетинг у соціальних мережах ( SMM)

2022

 Стратегическое планирование, аналитика и метрики, управление контентом, работа с платформами, кризисное управление, создание репутации бренда.

Национально превентивний механізм

2022

Профилактика и предотвращением различных социальных и правовых проблем. 

Навчальний курс « Комплексний підхід до вирішення проблем насильства щодо жінок та дівчат в Україні»

2020

Навыки и знания, связанные с предотвращением и борьбой с насилием в отношении женщин и девочек: понимание проблемы насилия,правовые нормы и международные конвенции, связанные с защитой прав женщин и девочек, и о том, как они применяются на практике в Украине. Кризисное управление. Психологическая поддержка.

БазовНавчальний тренінг для громадських моніторів з моніторингу місць несвободи

2019

Навыки и знания, которые позволяют  эффективно мониторить и соблюдение прав человека в местах лишения свободы и других аналогичных ситуациях: понимание прав человека, навыки мониторинга, этические нормы и принципы мониторинга, сбор и анализ данных, защита прав человека и правозащитная работа, адвокация и лоббирование.

Навчальний курс « Створення та розвиток коаліцій» в рамках проекту ЄС для розвитку громадянського суспільства

2019

Стратегическое планирование, создание и управление партнерствами, коммуникационные навыки, лоббирование и адвокация, управление конфликтами, мониторинг и оценка, фондовый поиск и финансирование, социальное предпринимательство и устойчивость, правовые и регуляторные навыки, проектное управление.

Тренінг « проектний бюджет: створення, переплануваня, використання для фінансового та програмного планування».

2018

Составление бюджетов, управление финансами, перепланирование бюджета, финансовый анализ, финансовое планирование, планирование и контроль затрат, работа с финансовыми инструментами, управление рисками.

Тренінг «Удосконалення психологічних і соціальних послуг пацієнтам замісної терапії

2014

Понимание зависимости, специфические навыки консультирования, психосоциальная поддержка, работа с медицинской командой, управление кризисными ситуациями, профилактика рецидивов, социальная работа, навыки саморазвития и профессионального роста в сфере психологической и социальной поддержки пациентов с наркозависимостью.

Додаткова інформація

Личные качества

Добросовестность, дисциплинированность, усердие, пунктуальность, высокая работоспособность. Умение работать в команде.

Валентина

Руководитель проекта

Одеса

30 000 грн.

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому