Працював в 3 компаніях   8 років 2 місяці

Страхування

Директор філії

СК Брокбизнес

Страхування

6 років 10 місяців

09.2017 - до теперішнього часу

Директор філії

БРОКБИЗНЕС, CК

Страхування

8 років 1 місяць

06.2016 - до теперішнього часу

Відкриття та організація роботи філії. Вибір кадрів. Контроль за звітністю та своєчасною виплатою за страховими випадками. Пошук нових клієнтів, укладання договорів страхування, робота з банками та автосалонами щодо впровадження та підвищення продажів страхового продукту Каско. Виконання плану продажу філії.

Директор філії

БРОКБИЗНЕС, CК

Страхування

8 років 1 місяць

06.2016 - до теперішнього часу

Ключова інформація

: Організація продуктивної роботи дирекції, підвищення рентабельності та рівня обслуговування клієнтів страхової компанії. Контроль за своєчасною виплатою за страховими випадками та вирішення спірних питань. Пошук нових партнерів по роботі зі страховими продуктами та клієнтів. Регулярні зустрічі з директорами банків щодо розробки та затвердження нових страхових продуктів.

Навчався в 1 закладі

: Східноукраїнський державний університет імені В. І. Даля,

: Економіст

Луганськ, 1998

Курси, тренінги, сертифікати

підвищення кваліфікації

Київ, 2007

 Назва курсу: Свідоцтво про підвищення кваліфікації СПК №091933Навчальний заклад: Міністерство освіти і науки України ЗАТ «Центр підготовки та перепідготовки кадрів та інформаційно-аналітичного забезпечення страхової діяльності»Випускна робота: «Практика впровадження ЗУ» Про запобігання та протидію доходів отриманих злочинним шляхом.Дата закінчення: 2005 рік Назва курсу: Свідоцтво про підвищення кваліфікації 12СПК 426767Навчальний заклад: ВАТ ВНЗ «Київський міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації»Підвищення кваліфікації: З питань фінансового моніторингу.Дата закінчення: 2007 рік

Додаткова інформація

Особисті якості

Готовність до відряджень: Готовий. Працюю та проживаю в центральній частині міста, можу залишатися в офісі у неурочний час для збільшення показників та налагодження ефективної роботи.Ключові навички та досягнення: Робота у страховій сфері з 2004 року, на керівних посадах-19 років. Знання страхового ринку.Мета: Отримати перспективну роботу в одній із стабільних компаній з метою застосування досвіду роботи у страхуванні з можливістю подальшого кар'єрного зростання. Бути корисним роботодавцю, використовуючи свої знання. Отримання гідної зарплати.Особисті якості: Відповідальність, порядність, чесність, робота на результат, здатність до самонавчання, старанність, комунікабельність, пунктуальність, маю організаторські здібності. Вміння орієнтуватися у стресовій ситуації. Готовність до відряджень. Вміння мислити нестандартно.Досвід відкриття філій з "нуля" у регіонах України. Підбір кадрів, організація продуктивної роботи, контроль та вихід роботи відділення на передбачувані обсяги надходження коштів. Є клієнтська база великих підприємств Одеси.

Сергей

Директор філії

Одеса

30 000 грн.

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому