Працював в 1 компанії   14 років

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Керівник відділу продажу

ТзОВ Автостандард Україна

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

13 років 11 місяців

08.2009 - 07.2023

- Напрацювання клієнтської бази в сегменті В2В з нуля, суттєвого збільшення обсягів продажів, в тому числі, і за рахунок використання реклами в соціальних мережах, електронних листів, акцій та знижок.

- Збільшення кількості клієнтів В2С завдяки використанню ефективної маркетингової стратегії та впровадженню практики персональних зустрічей.

- Моніторинг та аналіз цінових пропозицій конкурентів задля підвищення конкурентоспроможності.

- Аналіз об’ємів реалізації, рентабельності продаж та фінансових показників для виявлення тенденцій і можливостей її покращення.

- Розробка ефективних маршрутів та графіків доставки до клієнтів, що сприяли оптимізації процесу, зниженню матеріальних затрат та мінімізації часу доставки.

- Керівництво колективом менеджерів з дотриманням чіткої ієрархії, розподілу завдань і відповідальності, сегментуванням ринку продажів для досягнення поставлених цілей.

- Встановлення планів для торгової команди, ретельний контроль за виконанням планів продажу та ключових показників, просуванням фокусних брендів та продуктів. Розробка мотиваційних програм для торгової команди, що сприяло підвищенню продуктивності та досягненню цілей. Дотримання графіку нарахування заробітної плати.

- Контроль пересування менеджерів за допомогою GPS трекерів, перевірка дотримання погоджених маршрутів та контроль відвідування торгових точок, що сприяло покращенню дисципліни і ефективності.

- Організація навчання менеджерів (семінари, вебінари) для забезпечення високого рівня технічних знань, асортименту продукції, маркетингу та знання конкурентних переваг. Регулярна перевірка рівня знань.

- Ефективне навчання роботи в 1-С, а також, навичок безпомилкового підбору мастильних матеріалів, технічних рідин, запчастин і акумуляторів.

- Особиста участь в співпраця з VIP клієнтами, основана на розумінні, що до такої категорії - застосовується особливий підхід та увага, і, за рахунок цього, вдалося зміцнити партнерські відносини, підвищити рівень обслуговування та суттєво збільшити об’єми реалізації.

Ключова інформація

Вмію організувати колектив на ефективне виконання поставлених задач, мотивувати, контролювати, навчати.

Навчався в 1 закладі

Львівський політехнічний інститут

Механіко-машинобудівний

Львів, 1984

Володіє мовами

Польська

вільно

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Наявне посвідчення водія категорії A, B, C, D

Військова служба

Служив в армії, офіцер

Особисті якості

Відсутність шкідливих звичок (не палю, алкоголем не зловживаю), організований, акуратний, енергійний, ініціативний, наполегливий, здатний самостійно приймати рішення і відповідати за них, комунікабельний. Володію достатньо високим рівнем технічних знань і професійних навиків, займаюся саморозвитком та постійно слідкую за новинами і технічною інформацією.

Захоплення та інтереси

Рибалка, мотоспорт, мототуризм

Комп'ютерні навички

  • Друк, сканування, копіювання документів
  • 1-С v8.3
  • Інтернет
  • Електронна пошта
  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • TecDoc
  • Etca
  • PartsLink
  • OE програми підбору запчастин та програми діагностики автомобілів.

Олег

Керівник відділу продажу, Директор

Львів

75 000 грн.

62 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому