Працював в 2 компаніях   7 років 2 місяці

Торгівля роздрібна / Retail, Транспорт та Логістика

Менеджер з продажу контакт-центру

Eldorado.ua

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 2 місяці

09.2021 - 11.2023

Обробка вхідних звернень клієнтів та здійснення вихідних дзвінків.

Активні продажі товарів та сервісів. Виявлення потреб та консультації клієнтів згідно із сервісними стандартами компанії. Створення та опрацювання замовлень інтернет-магазина в базах CRM, 1С8, контроль виконання замовлень від оформлення до задоволеного клієнта. Виконання внутрішніх регламентів та підготовка звітів. Виконання поставлених цілей. Регулярне проходження курсів зі знання товарів з сервісними стандартами компанії. Досягнення: Відзначався подяками клієнтів за якісну та добросовісну роботу, мав високі показники по контролю за спілкування в роботі з клієнтами та виконання поставлених персональних цілей, високий рівень оцінок NPS.

Керівник відділення

Нова Пошта

Транспорт та Логістика

4 роки 10 місяців

09.2016 - 07.2021

Планування та організація роботи відділення. Робота з клієнтами та процедурами компанії. Контроль касової дисципліни, виконання вимог законодавства фінансового моніторингу. Підготовка щоденної та щомісячної звітності. Досягнення: Неодноразово отримував подяки за виконання своїх обов’язків від директора і старшого касира філії. Перемагав в конкурсах-тестуваннях зі знання касової дисципліни. Відмічений позитивними відгуками від клієнтів на сайті компанії.

Ключова інформація

Досвід спілкування з клієнтами. Вирішення нестандартних ситуацій. Дисциплінованість. Комунікабельність. Організованість. Активна позиція в діалозі. Виявлення потреб клієнта. Використання методів переконання та техніки ведення переговорів. Робота із запереченнями. Емоційна стабільність. Теплий продаж. Здійснення вихідних дзвінків. Здатність до навчання. Розуміння та виконання поставлених завдань та цілей, як команди так і персональних. Вміння працювати в команді. Впевнений користувач ПК (MS Office: Word, Excel, 1С).

Навчався в 1 закладі

ВДТУ (Вінницький Державний Технічний Університет)

Факультет енергетики, електрик-монтер по обслуговуванню промислового обладнання

Вінниця, 1997

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

Особисті якості

Бажання працювати на результат у команді . Доброзичливість, комунікабельність. Відповідальне відношення до виконання обов’язків. Вміння набувати нових навичок та професійних якостей.

Захоплення та інтереси

Захоплюсь мотоподорожами, риболовлею, історією.

Роман Васильович

Менеджер з продажу, оператор call-центру

Ямпіль, Вінницька обл.

15 000 грн.

46 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому