Працював в 2 компаніях   20 років 4 місяці

Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

технолог R&D

ТЕРРАФУД

Промисловість та Виробництво

8 років 3 місяці

02.2016 - до теперішнього часу

Розробка нових видів продукції, підбір нових компонентів чи заквасочних культур для покращення чи здешевлення існуючих продуктів, розробка рецептур, технологічних схем, специфікацій, регламентів та впровадження їх на виробництві

Технолог харчового виробництва

Харківський молочний завод

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

12 років

02.2004 - 02.2016

Розробка нових видів продукції, розробка технологічної документації, ведення обліку виробництва, підбір сировини , заквасочних культур та нових компонентів для здешевлення серійних рецептур
• Молочна продукція

Ключова інформація

Розрахунок рецептур при здешевленні чи модернізації молочних продуктів, розробка технологічних регламентів, блок-схем, створення презентацій при запуску нової продукції. Контроль якості вхідної сировини, технологічного процесу та готового продукту.

Навчався в 2 закладах

Харківський державний університет харчування та торгівлі

переробка молока

Харків, 2011

харківський технікум молочноі промисловості

переробка молока

Харків, 2004

Максим Олександрович

Начальник виробництва Головний технолог

Київ

Готовий переїхати: Львів, Дніпро, Вінниця, Житомир, Тернопіль, Чернівці, Вінницька обл.

40 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому