Працював в 2 компаніях 21 рік 4 місяці
Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Технолог відділу R&D
ТЕРРАФУД
Промисловість та Виробництво
9 років 2 місяці
02.2016 - до теперішнього часу
Розробка нових видів продукції, підбір нових компонентів чи заквасочних культур для покращення чи здешевлення існуючих продуктів, розробка рецептур, технологічних схем, специфікацій, регламентів та впровадження їх на виробництві
Технолог харчового виробництва
Харківський молочний завод
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
12 років
02.2004 - 02.2016
Розробка нових видів продукції, розробка технологічної документації, ведення обліку виробництва, підбір сировини , заквасочних культур та нових компонентів для здешевлення серійних рецептур
• Молочна продукція
• Молочна продукція
Ключова інформація
Розрахунок рецептур при здешевленні чи модернізації молочних продуктів, розробка технологічних регламентів, блок-схем, створення презентацій при запуску нової продукції. Контроль якості вхідної сировини, технологічного процесу та готового продукту.
Навчався в 2 закладах
Харківський державний університет харчування та торгівлі
переробка молока
Харків, 2011
харківський технікум молочноі промисловості
переробка молока
Харків, 2004
Максим Олександрович
Максим Олександрович
Начальник виробництва Головний технолог Керівник R&D

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів
Статус вашої компанії не дозволяє писати повідомлення пошукачам
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому