Працював в 1 компанії   5 років 2 місяці

Юридичні послуги

Заступник керуючого з фінансових питань адвокатського бюро

Назву компанії приховано

Юридичні послуги

5 років 1 місяць

03.2019 - до теперішнього часу

Досвід роботи - останніми роками займаюсь забезпеченням внутрішнього (управлінського) аудиту в команді юристів та адвокатів з низки проектів, у тому числі з питань купівлі/продажу, супроводу юридичних осіб, протидії розкраданням коштів та майна тощо. До цього більше 15 років був головним бухгалтером, начальником планово-фінансового відділу державної організації регіонального рівня (з мережею підвідомчих структур), головним контролером-ревізором державної контрольно-ревізійної служби України (наразі держаудитслужба).

Освіта вища, магістр (напрями підготовки – економіка підприємства, фінанси; державні навчальні заклади, які закінчив з відзнакою).

Особисті якості: відповідальність, старанність, порядність, цілеспрямованість, постійне підвищення професійного рівня, аналітичні здібності.

Метою пошуку роботи є подальший професійний розвиток та отримання нових знань і досвіду у сфері аудиту, бухгалтерського обліку, планово-економічної чи фінансової роботи.

Розглядаються варіанти повної та часткової зайнятості, дистанційного та разового надання послуг, у тому числі за договорами супроводу суб'єктів господарювання з адвокатським бюро.

Додатково: володіння офісним прикладним програмним забезпеченням, користувач 1С 8.3 "Зарплата та управління персоналом", BAS "Бухгалтерія".

Досвід надання консультаційної допомоги та підготовки суб'єктів усіх форм власності до ревізій та перевірок держаудитслужби, правоохоронних та інших контролюючих органів, підготовка заперечень, оскарження результатів.

Прийняття участі у написанні бізнес та грантових проектів, аналітичних матеріалів, складанні позовних заяв цивільного та адміністративного судочинства.

Навчався в 1 закладі

Тернопільский державний економічний університет

Фінанси

Тернопіль, 2006

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

рідна

Українська

рідна

Анонімний пошукач

Керівник фінансово-економічної служби, підрозділу внутрішнього аудиту

Вінниця

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса

30 000 грн.

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено щойно