Працював в 2 компаніях 4 роки 10 місяців
Промисловість та Виробництво
Начальник технологічного відділу
ТОВ "ТРИПІЛЬСЬКЕ СОНЦЕ"
Промисловість та Виробництво
1 рік 8 місяців
03.2023 - до теперішнього часу
ПРОФЕСІЙНІ КОМПЕТЕНЦІЇ
· Розроблення, впровадження та вдосконалення технологічних процесів щодо продукції, яку виробляє підприємство. Розгляд раціональних пропозицій щодо вдосконалення технології виробництва. Підготовка висновків про доцільність їх використання в умовах підприємства.
· Поточний аналіз та контроль роботи виробничих змін.
· Розрахунок норм матеріальних витрат. Внесення даних у виробничу базу 1С:8 Підприємство.
· Розроблення технологічних нормативів, інструкцій, стандартних процедур. Створення технічних специфікацій на пакувальні матеріали.
· Розроблення плану розміщення устаткування, технічного обладнання та організації робочих місць, розрахунок виробничих потужностей та завантаження устаткування.
· Розроблення креслень проєкту пакувальних матеріалів для виробника згідно паспорта обладнання та затвердження отриманих робочих креслень від виробника (типографії). Ведення та підтримка в актуальному стані бази креслень матеріалів.
· Тестування нових матеріалів/сировини. Розроблення та запуск нових продуктів. Підвищення ефективності виробництва, спрямованих на скорочення витрат матеріалів.
· Аналіз причин браку та випуску продукції низької якості. Участь у розробці заходів щодо їх запобігання та усунення, а також у розгляді рекламацій на вироблену підприємством продукцію.
Інженер-технолог
ТОВ "КОМПАНІЯ МАЙ УКРАЇНА"
Промисловість та Виробництво
3 роки 1 місяць
02.2020 - 03.2023
Ключова інформація
Маю відповідний набір особистісних характеристик, які дозволяють успішно виконувати посадові обов'язки для досягнення цілей організації, а саме:
· креативність;
· адаптивність;
· ініціативність.
Навчався в 1 закладі
Національний університет харчових технологій
Спеціальність 181. «Харчові технології та інженерія», спеціалізація «Харчові технології»
Київ, 2018
Володимир
Володимир
Інженер-технолог
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому