Працювала в 5 компаніях   6 років 6 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, FMCG

Заступник начальника відділу (гастрономія)

Auchan Україна

Торгівля роздрібна / Retail

10 місяців

07.2023 - 05.2024

Організація та контроль роботи відділу; управління персоналом відділу; контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм; ведення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризацій; виконання планових показників; підготовка та здача звітності; аналіз асортименту та продажів

Товарознавець роздрібної мережі

М’ясокомбінат «Зоря Дніпра»

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 3 місяці

04.2022 - 07.2023

На посаді товарознавця у компанії "Заряд Дніпра" я відповідала за комплексні процеси управління магазином. Мої обов'язки включали підбір та навчання персоналу, підготовку торгових приміщень до роботи, замовлення та викладку продукції, оформлення цінників та накладних. Я організовувала навчання продавців, супроводжувала магазин на всіх етапах його діяльності, включаючи хозпотреби, інкасацію, контроль залишків та протермінування продукції, а також оформлення договорів з найманими працівниками. Крім цього, я відповідала за проведення та контроль інвентаризацій, а також за нарахування та видачу заробітної плати.

Менеджер роздрібної мережі

ТОВ Барком «Родинна ковбаска»

Торгівля роздрібна / Retail

6 місяців

10.2021 - 04.2022

На посаді менеджера роздрібної мережі у компанії "Родинна ковбаска" я займалася такими обов'язками:- Пошук нових локацій для відкриття магазинів.- Підбір та навчання продавців, включаючи роботу з програмним забезпеченням та продукцією компанії.- Ротація продавців між магазинами та їх атестація.- Контроль нарахування та видача заробітної плати.- Контроль замовлень продукції, залишків та протермінованих товарів.- Забезпечення виконання всіх нормативів підприємства, включаючи планові показники та вимоги компанії.- Загальне управління та підтримка життєдіяльності 15 магазинів, починаючи від підбору персоналу до закриття магазинів.Цей досвід дозволив мені розвинути навички управління командою, оптимізації операційних процесів та забезпечення високих стандартів обслуговування.

Менеджер роздрібної мережі

ТОВ «Смачні традиції» Бірюківські напівфабрикати

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 8 місяців

02.2020 - 10.2021

На посаді менеджера роздрібної торгівлі у компанії "Смачні традиції" я відповідала за управління 16 діючими магазинами, які спеціалізувалися на продажу м'ясних напівфабрикатів. Мої обов'язки включали:- Підбір, навчання, атестацію та ротацію персоналу між магазинами.- Оформлення договорів найму для продавців.- Контроль дотримання всіх умов роботи в компанії.- Забезпечення виконання планових показників.- Нарахування та видача заробітної плати.- Повне супроводження магазинів від моменту відкриття до закриття.Цей досвід дозволив мені ефективно керувати кількома торговими точками одночасно, забезпечувати їх стабільну роботу та високі стандарти обслуговування клієнтів.

Регіональний менеджер

Концерн Хлібпром, ПрАТ

FMCG

1 рік 11 місяців

03.2018 - 02.2020

На посаді регіонального менеджера у концерні "Хлібпром" я починала з територіального менеджера і в процесі роботи була підвищена до регіонального менеджера. Мої обов'язки включали:- Супровід дистриб'юторів, які продавали нашу продукцію, та забезпечення виконання ними планових показників.- Проведення презентацій для торгової команди щодо продукції компанії.- Пошук нових каналів збуту та дистриб'юторів для продукції "Хлібпром".- Контроль дебіторської заборгованості.- Виконання плану виробництва та укладання договорів співпраці з дистриб'юторами.- Замовлення продукції та складання планів продажів.- Управління командою територіальних менеджерів.Цей досвід дозволив мені розвинути навички стратегічного планування, управління командою та розширення ринковихможливостей для компанії

Ключова інформація

MS Office (Word, Exсel, Outlook), Internet (MS Explorer), Outlook Express, 1С,BES,StoreManager.

Навчалась в 1 закладі

Донецький національний університет економіки та торгівлі імені М. Туган – Барановського

Економіка підприємств та адміністративний менеджмент

Донецк, 1999

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Водійське посвідчення

особистий автомобіль

Катерина

Менеджер роздрібної мережі

Київ

Голосіївський район, Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район

35 000 грн.

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому