Працювала в 6 компаніях   12 років 3 місяці

Банки, Страхування

Начальник відділу розробки банківських продуктів

ГЛОБУС, КБ, АТ

Банки

8 місяців

10.2023 - 06.2024

Головний економіст

Ощадбанк

Банки

1 рік

10.2022 - 10.2023

Погодження кредитних операцій клієнтів Банку в рамках міжнародних програм підтримки бізнесу (“5-7-9”, гранти). Формування та подання звітності до міжнародних фондів,Контроль дотримання лімітів за кредитними операціями клієнтів Банку Здійснення перевірки пакету документів наданого клієнтами/регіональними управліннями відповідно до вимог внутрішньо-нормативних документів Банку за державними програмами, Участь у запровадженні нових банківських програм в АБС.

головний менеджер

Банк Кредит Дніпро, АТ

Банки

1 рік 3 місяці

04.2021 - 07.2022

Впровадження проекту фінансовий лізинг на балансі Банку: Підготовка нормативної документації: програми, регламенту, стандарту, положення по продукту. Проведення оцінки фінансового стану позичальників. Контроль дотримання виконання ковенант по угодам. Участь в провадженні партнерських програм: підготовка і погодження умов в дилерські договори. Формування комерційних пропозицій для клієнтів. Аналітичні звіти для НБУ та асоціації Лізиногодпвців. Участь в робочій групі по впровадженню програми 5-7-9. Проведення моніторингу по розрахунках з клієнтським портфелем.

Головний економіст

PZU Украина / ПЗУ Україна СК ПрАТ / ПЗУ Украина ЧАО

Страхування

2 роки

02.2019 - 02.2021

організация продаж в регіонах по направленню работи з Автосалонами: розрахунок тарифів страхування, консультація по умовам співробітництва з партнерами;· организація комплексу міроприємств для збільшення обїєму продажів (мотивація, акції и т.п.);· реалізація нових проєктів в регіональній мережі по направленню Автосалони;· контроль виконання планів продажів регіональними представництвами;· підготовка аналитичної звітності.-формування а

Головний економіст

УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГ

Банки

5 років 3 місяці

10.2011 - 01.2017

Формування та аналіз пакету документів потенційних позичальників щодо можливості фінансування.Супроводження процесу надання фінансування (підготовка договірної бази про проектам)Моніторинг виконання умов договорів позичальником (формування звітів по дебіторській заборгованості, аналітичні розрахунки)

Менеджер проектів та програм

РОДОВІД БАНК

Банки

1 рік 8 місяців

05.2007 - 01.2009

Ініціація, впровадження та супровід продуктів Банку в направленні ко-брендингових проектів: «РОДОВІД БАНК КОЗИРНА КАРТА», «РОДОВІД БАНК –ШКОДА АВТО», «РОДОВІД БАНК- ВЕЛИКА КИШЕНЯ»,Планування стратегічного розвитку програм.Розробка та впровадження схем лояльності та впровадження маркетингових акцій

Навчалась в 1 закладі

Київський національний торговельно-економічний університет

економіка

Київ, 2003

Оксана

головний менеджер

Київ

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 години тому