Працював в 3 компаніях   11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Менеджер-аудитор

мережа кафе "Їжак"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

01.2024 - 03.2024

До моїх обов'язків входив щоденний аудит кількох закладів, контроль якості на всіх етапах виробництва, контроль якості сервісу, та дотримання стандартів, тощо. Обробка негативних відгуків, виявлення помилок, надання зворотнього зв'язку персоналу, фіксації всіх проблем, та шляхів їх вирішення. Побудова та контроль графіку персоналу. Контроль дотримання дисциплінарної політики.
Великою частиною моєї роботи було навчання, адаптація, та атестація нового персоналу. Залучення "нових гравців" до команди. Проведення "п'ятихвилинок", та регуляція психологічного клімату в колективі.
Також в мою роботу входила розробка нових чеклистів для персоналу, скриптів обслуговування, прийняття участі в розробці дисциплінарної політики.
Крім всіх вищезазначених прямих обов'язків, я також пройшов стажування у всіх підрозділах мережі, включаючи бар, кухню, та колл-центр, щоб краще розумітися на тонкощах роботи лінійного персоналу, та отримати відповідну ступінь мультизадачності.

Адміністратор ресторану

ресторан "Локація"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

08.2023 - 01.2024

До обов'язків входить ведення кассового обліку, забезпечення закладу всіма необхідними побутовими товарами, хімією та канцелярією, та ін.; Контроль роботи кухні та офіціантів, контроль якості продукції та контроль чистоти закладу; Прийом передзамовлення, та організація банкетів, весіль, іменин, поминок, тощо; Проведення співбесід, збір інформації про кандидатів на посаду.
Під час роботи на посаді адміністратора набув досвід прийому, навчання та адаптапції персоналу, розвинув лідерські та організаторські якості, покращив власний тайм-менеджмент

Менеджер проектів

NFT-проект

2 місяці

03.2022 - 05.2022

Виконував роль представника проекту, рекламного-менеджера, вів перемовини стосовно колаборації з іншими проектами. Дистанційно керував discord-ком'юніті, працював з великими обсягами тексту англійською, та брав участь в англомовних AMA-сессіях, групових дзвінках, усних перемовинах англійською.
Проводив опитування, та аналізував настрої ком'юніті. Проводив та регулював інтерактивні вікторини, конкурси, змагання. Модерував чат, слідкував за дотриманням правил проекту.

Ключова інформація

Стресостійкість, здатність швидко навчатися, аналітичне мислення, вмотивованість, комунікабельність, психодіагностика, проведення групових занять, проведення тренінгових занять, арт-терапія, робота з дітьми

Навчався в 1 закладі

ЦЕНТРАЛЬНОУКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА ВИННИЧЕНКА

Факультет педагогіки, психології та мистецтв. Психологія

Кропивницький, 2023

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Броніслав

Психолог

Кропивницький

13 000 грн.

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, сезонна / тимчасова робота

Оновлено 4 тижні тому